Sport

2010.09.08. 17:19

A labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójának eredményei

Szerda délután a Magyar Kupa Vas megyei selejtezőjének harmadik fordulóját rendezték. Folyamatosan közöljük az eredményeket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Bozzai-Torony 1:1 (1:0).

Bozzai, 50 néző, vezette:
Gergye.

A Bozzai a remek formában védő kapusának, Szalai Norbertnak köszönheti továbbjutását. - Gólszerzők: Cseresznyák (11-esből), illetve Dankovics. - Továbbjutott: Bozzai.

Tudósított: Márffy KárolySitke - Jánosháza 0:4 (0:1)

Sitke, 50 néző, vezette
: Polgár

A mérkőzés hajrájára kijött a csapatok közötti erőnléti és tudásbeli különbség. - Gólszerzők: Magyar L., Horváth Sz., Vágusz A., Séfer A. - Jók: Mórocz T., Komáromi A., Varga Z., illetve Káldi O., Balhási Sz., Tóth L. - Továbbjutott: Jánosháza.

Tudósított: Németh Attila

 

Gyöngyösfalu-Vép 0:2 (0:0).

Gyöngyösfalu, 30 néző.

A hazaiak jobbára védekeztek, míg a vendégek támadtak. Összeségében megérdemelten nyertek a vépiek. - Gólszerzők: Takács M., Takács Á. - Továbbjutott: Vép.

Tudósított: Rozmann FerencBajánsenye-Rum 1:10 (1:4).

Bajánsenye, 70 néző, vezette:
Samu.

A 25 percig partiban játszó futballozó együttesnek ennyire futotta erejéből a jólképzett, egy osztállyal feljebb játszó vendégekkel szemben. - Gólszerzők: Avas, illetve Fülöp (5), Vincze Z. (2),  Kiss P. (2), Vincze T. - Kiállítva: Bagó (Bajánsenye). - Továbbjutott: Rum.

Tudósított: Németh Csaba


Rábagyarmat-Sárvár FC 1:9 (0:6).

Mindkét együttes több meghatározó játékosát is nélkülözte. Sportszerű küzdelemben igazságos eredmény született. - Továbbjutott: Sárvár

Tudósított: Horváth Gábor


Nádasd-Király SZE 3:2 -Továbbjutott: Nádasd

Rábahidvég-Püspökmolnári 1:5 - Továbbjutott: Püspökmolnári.

Kenyeri-Répcelak 0:4 (0:1).

A hazai csapat két kapufáig jutott az első 25 percben, amire az NBIII-as Répcelaknak csak egy távoli bomba volt a válasz. Közvetlenül a szünet előtt előnyt szereztek  a vendégek egy szabadrúgásból. Az első félidei kiegyenlített játékot követően a hazai csapat továbbra is próbált partiban lenni a magasabb osztályú csapattal, mely a második félidő 25. percében jutott először el a hazai kapuig, akkor azonban ismét gólt szerzett. A hazai csapat játékosai ezt követően lélekben feladták a mérkőzést és a nem megfelelő koncentráció miatt további két gólt kaptak. Összességében a négy gólnyi osztálykülönbség a meccs 80%-ban nem volt érezhető. A fiatalabb és jobb edzésállapotban lévő Répcelak megérdemelten jutott tovább. - (Szabó István). - Továbbjutott: Répcelak.

Vasszécseny-Rábapaty 2:5. - Továbbjutott
: Rábapaty.

Uraiújfalu-Kemenesmagasi 1:7. -Továbbjutott: Kemenesmagasi.

Tanakajd-Lukácsháza 2:2 - tizenegyesekkel: 5:4. - Továbbjutott: Tanakajd.

Vasalja-Magyarszecsőd 0:0 - Továbbjutott: Vasalja.

Vát-Gérce-Vásárosmiske 0:5 - Továbbjutott: Gérce-Vásárosmiske

Szakonyfalu-Nagyrákos 1:3. - Továbbjutott: Nagyrákos

 

Korábban játszották: Csákánydoroszló-Körmend FC-Boldizsár Tans 4:2, Sorokpolány-Ják 1:2.

A Celldömölk szabadnapos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!