Sport

2010.09.16. 13:55

Bundesliga: a Werder Bremenhez látogatnak Szalai Ádámék

Szalai Ádám együttese, a három forduló után százszázalékos Mainz a Bajnokok Ligájában szereplő Werder Bremen vendége lesz a német labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában, szombaton.

MTI

A Bundesliga eddigi meglepetéscsapatában Szalai ugyan még egyszer sem kezdett, ám mindhárom találkozón komoly szerepet kapott csereként. A második fordulóban például az ő góljával győzte le a Mainz a Wolfsburgot 4-3-ra, míg legutóbb 0-1-nél szállt be a Kaiserslautern végül 2-1-re legyőző gárdába.

A Lőw Zsoltot is foglalkoztató csapat kiváló formában várja tehát a brémai meccset, melyen minden bizonnyal elszánt házigazdával találja szemben magát. A Werder nagyon gyengén kezdte a bajnokságot, három meccsén mindössze négy pontot szerzett, ezért győznie kell a hétvégén.

A brémaiak eddigi gyengélkedésében vélhetően a BL-indulás is komoly szerepet játszik: már a selejtezőben nagyon nehéz dolga volt a Werdernek a Sampdoria ellen, a héten pedig megkezdődött a csoportkör, amelynek nyitányán a gárda hazai pályán 0-2-es hátrányból mentett pontot az angol Tottenham ellen.
 

A sérült Hajnal Tamás együttese, a Borussia Dortmund az eddig elképesztően gyengén muzsikáló, pontnélküli Schalkéhoz látogat vasárnap.

A címvédő és a BL-ben győzelemmel rajtolt Bayern München otthon a Köln ellen javíthat a gyenge bajnoki kezdés után.

Bundesliga, 4. forduló:

Péntek:

Eintracht Frankfurt-Freiburg, 20:30

Szombat:

Kaiserslautern-Hoffenheim, 15:30

Bayern München-1. FC Köln, 15:30

VfB Stuttgart-Borussia Mönchengladbach, 15:30

VfL Wolfsburg-Hannover 96, 15:30

Werder Bremen-FSV Mainz 05, 15:30

Vasárnap:

FC St. Pauli-Hamburger SV, 15:30

Bayer Leverkusen-1. FC Nürnberg, 17:30

Schalke 04-Borussia Dortmund, 17:30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!