Sport

2010.09.11. 08:09

ELŐZETES - Megyei III.osztály: rangadó Rábatöttösön, falunapi presztízscsata Magyarlakon

A megyei III. osztály Nyugati-csoportjában az éllovas Gencsapáti a harmadik Nemesbődöt, a Déli-régióban az első helyen álló Rábatöttös a harmadik Nemeskoltát fogadja. A Körmendi-régióban a második Magyarlak az ötödik Máriaújfalut látja vendégül. A Sárvári-régióban a listavezető Hosszúpereszteg az ötödik Mesterivel meccsel.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

MEGYEI III. OSZTÁLY, DÉLI-CSOPORT

RÁBATÖTTÖS-NEMESKOLTA (VASÁRNAP, 14.30)

- Szeretnénk kiküszöbölni a legutóbbi csorbát, a csempeszkopácsi 1:1-es döntetlent ugyanis nem tehetjük ki az ablakba - mondta a rábatöttösiek szakosztályvezetője, Dávid Szabolcs. - A javításra  pedig a Nemeskolta elleni, szomszédvári derbi kiváló alkalom lehet, hiszen a két csapat meccse mindig is rangadónak számított. Remélem, hogy sok néző előtt, sportszerű, jó meccsen mienk lesz a három pont.

- Az osztály meghatározó csapata ellen idegenben vívunk szomszédvári rangadót, azt hiszem ezzel sok mindent elmondtam - így Farkas Imre, a Nemeskolta elnöke. - A rábatöttösiek tehát a mérkőzés esélyesei, jobb csapatuk van mint nekünk,  de azért egy döntetlenben reménykedem. Reményeim szerint sportszerű, jó meccset játszunk, ahol a pillanatnyi forma dönthet.

Az 5. forduló programja. Szeptember 12., vasárnap, 14.30:  Rábatöttös-Nemeskolta, Oszkó-Győrvár-Alsóújlak, Zanat-Focisuli. 17.00: Sorkifalud-Gyanógeregye-Rábahidvég, Nárai-Csempeszkopács, Sorokpolány-Telekes, Gersekarát-Vaskeresztes.

MEGYEI III. OSZTÁLY, NYUGATI-CSOPORT

GENCSAPÁTI-NEMESBŐD (VASÁRNAP, 14.30)

 -
Komoly, erős csapattal játszunk, egyáltalán nem lesz tehát könnyű dolgunk - mondta a gencsapátiak játékosa, Kiss Zoltán. - Ugyanakkor fut a szekerünk, így kellő önbizalommal várjuk a találkozót. Szerencsére a nyáron jól igazoltunk, ráadásul Vidos Attila játékos-edzőnk remekül összerakta a csapatot. Vélhetően valamennyi játékosunkra számíthatunk vasárnap, így a legerősebb összeállításunkban, a győzelem reményében lépünk pályára.

- Jól igazoltak a nyáron a gencsapátiak, akik eddig mind a négy mérkőzésüket megnyerték, tehát nyilván az önbizalmukkal sem lehet probléma - mondta Gálos Dezső, a Nemesbőd trénere. - Fel kell kötnünk a nadrágot, de mint valamennyi meccsen, ezúttal is a győzelemre törekszünk, de adott esetben nyilván az egy ponttal sem szomorkodnánk. Dejcsics, Horváth Róbert, Hantó, Péntek Csaba, Pap Barnabás sérült. Várható összeállítás: Németh - Udvardi, Szerdahelyi, Horváth R., Csizmazia - Péntek Á., Kiss M., Varga M., Varga A. - Inzsöl, Pap I.

Az 5. forduló programja. Szeptember 12., vasárnap, 14.30:  Bozsok-Bucsu, Gencsapáti-Nemesbőd, Acsád-Meszlen-Csepreg, Kőszeghegyalja-Cák. 17.00:  Vassurány-Horvátzsidány, Vasasszonyfa-Perenye, Arborétum-Vasszilvágy.

MEGYEI III. OSZTÁLY, KÖRMENDI-CSOPORT

MAGYARLAK-MÁRIAÚJFALU (VASÁRNAP, 17.00)

- Szerencsére teljes lesz a keretünk a hétvégén - mondta Demeter Róbert, a hazai csapat elnökségi tagja. - Feltétlenül győzni szeretnénk, és lehetőleg megőrizni a jelenlegi pozíciónkat a tabellán. Falunapunk is lesz, mindenképpen szeretnénk ebből az alkalomból megajándékozni Magyarlakot egy győzelemmel. A bajnokságban az első három hely valamelyikéért hajtunk.

- Két sérültünk van, rajtuk kívül mindenki egészséges - tudtuk meg Mikos Károlytól, a csapat elnökétől. - Ugyan veretlenek vagyunk eddig, viszont nagyon sok a döntetlenünk, amin szeretnénk változtatni. Pontot mindenképpen, de inkább pontokat szeretnénk szerezni idegenben. Szomszédvári rangadóról beszélünk, ilyenkor a győzelem természetesen presztízskérdés is.

Az 5. forduló programja. Szeptember 12., vasárnap, 14.45:  Pankasz-Katafa, Nagykölked-Kondorfa. 17.00:  Gasztony-Szakonyfalu, Magyarlak-Máriaújfalu. 17.15:  Egyházashollós-Szalafő, Szőce-Ivánc.

MEGYEI III. OSZTÁLY, SÁRVÁRI-CSOPORT

HOSSZÚPERESZTEG-MESTERI (VASÁRNAP, 17.00)

 - A 2:2-re végződött Izsákfa-Mesteri mérkőzés eredményéből kiindulva nem árt óvatosnak lennünk vasárnapi ellenfelünkkel szemben - mondta Németh Károly, a Hosszúpereszted mestere. - Nyilvánvaló tehát, hogy egy pillanatig sem becsüljük le a mesterieket. Ugyanakkor bízom bent, hogy magabiztos, meggyőző  játékkal itthon tartjuk a három pontot. Góczán és Bódi sérült.

- A csoport egyik legjobb csapata ellen játszunk, amely eddig imponáló magabiztossággal hozta a meccseit - jelezte Lóránttfy Tibor, a Mesteri edzője. - Ez persze nem jelenti azt, hogy feladnánk a meccset: ellenkezőleg, érzek a csapatban annyi erőt, hogy jó eredményt érjen el. Háromesélyes a mérkőzés. Tar eltiltott, szerencsére bő a keretünk, így van merítési lehetőségem. Ugyanakkor csatáraink eddig adósak maradtak a gólokkal, remélem végre elkapják a fonalat.

Az 5. forduló programja. Szeptember 12., vasárnap, 14.00: Izsákfa-Egyházashetye. 17.00: Nemeskocs-Boba, Hosszúpereszteg-Mesteri, Ikervár-Káld.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!