Sport

2010.09.01. 07:54

Halálos fenyegetéseket kapott a riválishoz igazolt szerb kapus

Halálos fenyegetéseket kapott a szerb válogatott kapus, Vladimir Stojkovic, miután Crvena zvezdás múlttal a belgrádi rivális Partizan labdarúgócsapatához igazolt.

MTI

A BL-részvételre készülő bajnoki címvédő, a Partizan Beograd a múlt hétvégén jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a hálóőrt a lisszaboni Sportingtól. Szerbiában nagy feltűnést keltett a 27 éves, 36-szoros válogatott játékos leigazolása, mert annak idején, négy éve éppen a Partizan ősi riválisától, a Crvena zvezdától igazolt külföldre.

Utóbbi gárda szimpatizánsai a hír napvilágra kerülése óta halálos fenyegetésekkel árasztják el a különböző internetes fórumokat.

"Megértem a drukkereket, de a nekrológom megírása talán egy kicsit túlzás" - mondta kedden a futballista, aki hozzátette: nem fog biztonsági embereket alkalmazni a testi épsége megóvásáért.

A Partizan idén története során másodszor jutott be a BL csoportkörébe. A csapatnak nagy szüksége volt erősítésre a kapusposzton, mert az eddigi elsőszámú portást, Radisa Ilicet - noha alig kezdődött el a szezon - máris rengeteget bírálták a szurkolók és a sajtó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!