Sport

2010.09.21. 09:06

Megyei III. osztály, Sárvár: sima szergényi és ikervári siker

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjában a Szergény biztosan nyert az Izsákfa ellen, és az Ikervárnak sem okozott gondot a Boba legyőzése.

Vastag Nándor

Szergény-Izsákfa 4-1 (0-0). - Szergény, 40 néző, vezette: Palkovics.
A mezőnyben jól játszó vendégek ellen a gólratörőbb szergényiek magabiztosan győztek. - Gólszerző: Foki 2, Bogdán, Verasztó, illetve Simon. - Jók: Buzás, Gőcze, Vajda, Foki, illetve Káldos, Lenorics, Simon.

Mesteri-Nemeskocs 0-3 (0-1). - Mesteri, 90 néző, vezette: Mórocz.
A gyenge napot kifogó hazaiak ellen törényszerű volt a Nemeskocs győzelme. - Gólszerző: Baráth, Szakonyi, Gyűrűsi. - Jók: Baráth, Szakonyi, Gyűrűsi.

Káld-Egyházashetye 1-0 (1-0). - Káld, 30 néző, vezette: Vincze.
Alacsony színvonalú mérkőzésen egy gól döntött. - Gólszerző: Kádár. - Jók: Lábas, Gondos, Kádár, Farkas R., illetve Németh B.

Boba-ÖTE-Ikervár 1-5 (1-2). - Boba, 70 néző, vezette: Mórocz.
A hazaiak ismét nem találták a góllövőcipőjüket, a vendégek pedig az utolsó öt percben átgázoltak rajtuk. - Gólszerző: Szabó Á., illetve Bejczi A. 2, Kovács, Pataki, Horváth. - Jók: Bejczi A., Takács, Kovács, Nagy. (mind Ikervár).

A Hosszúpereszteg szabadnapos volt a fordulóban.

A 7. forduló programja. Szeptember 26. (vasárnap), 14.00: Izsákfa-Káld. 16.00: Hosszúpereszteg-Szergény, Ikervár-Mesteri. 17.00: Egyházashetye-Boba.

Szergényből Buzás Imre, Mesteriből Lórántfy Tibor, Káldról Gyürüs Tibor, Bobáról Nagy Zoltán tudósított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!