Sport

2010.09.26. 19:32

NB III. Bakony-csoport: vasi döntetlenek, négy perc alatt kapott ki a Kőszeg

Nem akadt vasi győzelem az NB III. Bakony-csoportjában: a megyei derbik döntetlennel zárultak, a Haladás is ikszelt Balatonfüreden, míg a Kőszeg négy perc elveszítette egygólos előnyét és a mérközést is egyben.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Celldömölki VSE-Sárvár FC 2-2 (1-1). - Celldömölk, 300 néző, vezette: Molnár A.
CVSE: Tóth J. - Szilágyi, Kazári B., GYŐRVÁRI, Györkös - Mayer, SÜLE  Csákvári (Enyingi), KOCSIS, Sebestyén R. - NÉMETH J. (Gaál Gy.). Edző: Csákvári Zsolt.
Sárvár: OSVALD MÁRKÓ - SZABÓ I., Varga J., Horváth L., Gosztolya - SÜMEGHY, Németh Z. (Balassa), Máthé - Likaj ( Fehér ), Fülöp (Sinka), Osvald Márió. Edző: Németh József.
Jó iramú, küzdelmes mérkőzést hozott a szomszédvári rangadó. Egy leshelyzet után megítélt büntetőből vezetéshez jutott a Sárvár, de a hazaiak hamar egyenlítettek. A második félidőben újra előnyhöz jutó CVSE eldönthette volna a mérkőzést, de a helyzetek kimaradtak, a vendégek pedig egyenlítettek. - Gólszerzők: Németh J. (32.), Gosztolya (öngól, 60.),  illetve Horváth L. (11-esből, 23.), Sinka (68.). 
Csákvári Zsolt: -  Mindkét csapat eldönthette volna a mérkőzést, így igazságos eredmény született.
Németh József: - Igaz, hogy mi rúgtunk több gólt, az eredmény mégis igazságos.

Büki TK-Répcelaki SE 0-0 - Bük, 150 néző, vezette: Berta.
Bük: Sásdi - Sejber (Németh V.), Nyírő, Pados, BOLFÁN - SZABÓ P., Kovács, Földvárszki, Szalai Sz. (Vinkovics, Szabó B.) - WEINELT, Szántó. Edző: Takács Gábor.
Répcelak: Kutasi - TAMÁSI, KONCZ, Lődör, TAKÁCS P. - Varga T., BALIKÓ, CSORDÁS, Vágvölgyi - Tóth Zs. (Széles), Németh G. Edző: Elekes Zoltán.
Az első félidőben szemre is tetszetősen játszó hazaiak végig irányították a játékot, két kapufát is lőttek. A szünet után a bükiek játéka kapkodóvá vált, a répcelakiak egyre jobban játékba lendültek, de a kapuba találni ezúttal nekik sem sikerült.  Kiállítás:  Balikó (90., második sárga lap után).   Ifi U19: RépcelakBüki TK 2:1.
Takács Gábor: -  Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, a másodikban az ellenfél jobban játszott, így igazságos a döntetlen.
Elekes Zoltán: - Az első félidőben a hazaiak, a másodikban mi játszottunk jobban, így győzelmet érdemeltünk volna.

Kőszegi SK-Badacsonytomaj-Tapolca FC 1-2 (1-0). - Kőszeg, 200 néző, vezette:  Szántai.
Kőszeg: MOLNÁR K. - Keresztes, Lintner (Weltler), Táncsics, Őri - NEISZ (Tompek), FÖLDESI, Kovács, Korényi - Podani, Molnár Z. (Nagy). Edző: Őri Gábor.
A hazai csapat küzdött, amíg erővel bírta, de hat  eltiltott, illetve sérült  alapemberének hiányát már nem tudta elviselni, így a döntetlen színezetű meccsen vereséget szenvedett. - Gólszerzők: Neisz (40.), illetve Czafit (71.), Kiss M. (75.).
Őri Gábor:  - Az ellenfeleink már tisztelnek minket, sajnos a játékvezetők még nem. Tovább edzünk, s bízunk benne, hogy egyenlő feltételek mellett futballozhatunk.

Balatonfüredi FC-Szombathelyi Haladás II. 1-1 (0-1). - Balatonfüred, 300 néző, vezette: Péter G.
Haladás:  Mursits - Csontos, JAGODICS, Lengyel, Nagy Z.-  KALÁSZ, Kovács I., Iszlai - Rácz, Simon A. (Tar), Ugrai. Edző:  Simon Attila.
Az első félidőben megérdemelt vezetéshez jutott a Haladás. Fordulás után kitámadtak a hazaiak, egy szép egyéni akcióból egyenlítettek. A folytatásban már szinte egykapuzott a Haladás, de a győztes találatot nem sikerült megszereznie. - Gólszerzők: Marosvölgyi (62.), illetve Ugrai (37.).

További eredmények:  Várpalota-Hévíz 1-0, Csorna-Lipót 6-1, Soproni VSE-Pápa II. 2-4,

Celldömölkről Gasztonyi Csaba,  Bükről Csóka Csaba, Balatonfüredről Horváth Sándor, Kőszegről Táncsics Péter  tudósított

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!