Sport

2010.10.05. 12:12

Bokaszalagszakadást szenvedhetett a herényiek támadója

Egy rossz mozdulat következtében a hétvégi perenyei bajnokin vélhetően bokaszalag-szakadást szenvedett az Arborétum-Herény csatára, Tomor Balázs.

Pum András

Első blikkre súlyosnak látszó sérülést szenvedett a megyei III-as Arborétum-Herény támadója, Tomor Balázs. A 22 éves csatár a hétvégi, perenyei, 1:1-re végződött bajnoki harmadik percében kapott rúgást, emiatt rosszul lépett és vélhetően elszakadt a bokaszalagja.

- Még nagyon a mérkőzés elején jártunk, amikor a hazaiak futballistája - azt nem mondom, hogy szándékosan - Balázs után rúgott - mondta Simon Zoltán, az Arborétum-Herény edzője. - Játékosunk a rúgás miatt rosszul lépett, és sajnos aláfordult a bokája. Rögtön láttuk, hogy nagy a baj, hiszen óriási fájdalmai voltak a játékosnak. Mentőt hívtunk, a kórházban megröntgenezték - de a bokáján lévő hatalmas duzzanat miatt nem tudták eldönteni, hogy meghúzódtak, vagy elszakadtak a szalagok. Attól tartunk, hogy elszakadtak, ebben az esetben fogalmam sincs mikor számíthatok a gólerős játékosomra. Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy húzódás esetén sem játszhat már ősszel Tomor Balázs. Azon túl, hogy roppantul sajnálom a játékost, egy jó időre egy gólveszélyes csatárunkat is elveszítettünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!