Sport

2010.10.05. 14:15

Deéry Attila: nem rúghatunk ki 25 játékost

Bár a múlt szombati, Győri ETO elleni 3:3-s döntetlennel elmozdult az utolsó helyről a Szombathelyi Haladás, továbbra is nyeretlen a Csertői Aurél vezette gárda. Deéry Attila ügyvezető szerint az elkövetkező egy-két hét sorsdöntő lehet a csapat életében.

Pum András

Vadul dörzsölgették a szemüket a Haladás-Győr (3:3) meccs második félidejében a szombathelyi drukkerek: kedvenceik ugyanis rég nem látott játékkal rukkoltak elő. A közönség pedig abszolút vevő volt a produkcióra, űzte-hajtotta Keneseiéket a publikum. A valóban kiváló, 45 percnyi teljesítmény azonban egyrészt édeskevés, másrészt csupán egy pont járt érte. Utóbbi azt jelenti, hogy - bár a Kecskemétet megelőzte - továbbra is győzelem nélkül, az utolsó előtti helyen áll a zöld-fehér alakulat. A szurkolók egy része a játékosokat, mások az edzőt, Csertői Aurélt szapulják. Deéry Attila ügyvezető egyelőre bízik a "feltámadásban".

- Természetesen mindannyian azt szeretnénk, azért dolgozunk, hogy mielőbb elkerüljünk a kiesőhelyekről, és meginduljunk felfelé - felelte érdeklődésünkre Deéry Attila. - Szombaton Kecskemétre, egy hét múlva pedig egy zártkapus meccsre Újpestre utazunk - hiszem, ezen a két meccsen jól szerepelünk majd. A Győr elleni meccs mindenesetre bizakodásra ad okot, mindennél többet elmond, hogy a közönség a döntetlen ellenére is megtapsolta a csapatot. Mindenesetre ha az elkövetkező egy-két hétben sem jönnek az eredmények, el kell gondolkodnunk. Az biztos, hogy nem csupán Csertői Aurél felelős a gyenge szereplésért, ugyanakkor az is nyilvánvaló, hogy 25 futballistát nem rúghatunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!