Sport

2010.10.04. 19:18

Futsal Magyar Kupa: szombathelyi söprés - Admirál-Haladás-Tolna-Mözs 14:1

A Futsal Magyar Kupa 1. fordulójában az NB II-es Admirál-Haladás VSE 14:1-re kiütötte a szintén másodosztályú Tolna-Mözs együttesét.

Pum András

Admirál-Haladás VSE-Tolna-Mözs 14:1 (9:0). - Szombathely, 500 néző, futsal Magyar Kupa-mérkőzés, vezette: Csirke (Ábrahám, Horváth Z.)

Admirál-Haladás VSE: Sipos - Bagó, Németh P. (2), Halmos (3), Varga A. (4). Csere: Németh K., Jáger (1), Czeglédi (1), Gáspár (1), Török (1), Kővári (1). Edző: Pálmay Tamás.

Tolna-Mözs: Patai - Kneller, Úri, Mausz, Halász. Csere: Klem, Hartung (1). Edző: Herczig Gábor.

-- A múlt héten látott dunaújvárosi csapathoz képest jóval kisebb játékerőt képviselt a tolnai együttes - jelezte Somfalvi Csaba, az Admirál-Haladás szakmai igazgatója. - Nem lebecsülve a tolnaiakat: klassziskülönbség volt a javunkra ezen a mérkőzésen. Mind egyénileg, mind pedig csapatként remekül játszottunk, a fiúk maximálisan kiszolgálták a közönséget. Látványosan futballoztunk, könnyen nyertünk - igaz nem késztetett bennünk nagy erőbedobásra az ellenfél. Azt sajnálom csupán, hogy megkaptuk első gólunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!