Sport

2010.10.10. 16:50

Két meccsen négy pont: ultimátumot kapott Csertői Aurél és csapat

Ultimátumot kapott Csertői Aurél, a Haladás vezetőedzője, valamint tulajdonképpen a komplett zöld-fehér csapat. Az elkövetkező két bajnokin - Újpest idegenben, Siófok otthon - minimum négy pontot kell szereznie az együttesnek, ellenkező esetben a játékoskeretben és a szakmai vezetésben is változások lesznek.

Pum András

Úgy fest, végre megelégelte a Haladás gyászos őszi szereplését - kilenc meccsen négy döntetlen, öt vereség, utolsó hely - a zöld-fehér alakulat klubvezetése. A kecskeméti bajnoki utáni megbeszélések eredményeként ultimátumot kapott a szakmai stáb és a csapat is. Amennyiben a soron következő két meccsen nem szerez minimum négy pontot a gárda, akkor mind a szakmai stábban, mind pedig a játékoskereteben változások lesznek.


Nyilatkozat

A Szombathelyi Haladás Labdarúgó csapata rendkívül rosszul kezdte a 2010/11 bajnoki szezont.
Az eddigi rossz szereplésért a vezetők, a szakmai stáb és a játékosok mindannyian felelősök.
A Szombathelyi Haladás számára létfontosságú az NB1 tagság megőrzése a következő szezonra is.
Az elkövetkező két mérkőzésen a csapatnak minimum 4 pontot kell szereznie. Amennyiben ez nem történik meg szükségszerű a változtatás, változtatni kell a szakmai stábon és változtatni kell a játékoskereten is!

Szombathelyi Haladás Kft.

Szombathely, 2010. október 10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!