Sport

2010.10.13. 14:09

Szinte biztos: Szivics lesz a Kecskemét régi-új edzője

Az nso.értesülése szerint a Rózsa Pál, a Kecskeméti TE tulajdonosa megállapodott a gárda volt edzőjével, a szerb Tomiszlav Sziviccsel. A tréner holnap már edzést tart Kecskeméten.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Urbányi István távozása után több jelölt neve is elhangzott a kecskeméti kispaddal kapcsolatban - a gárda volt edzőjének, Tomiszlav Szivics neve már az első pillanatoktól kezdve benne volt a kalapban.

Nos az Nemzeti Sport online úgy tudja, szerda délelőtt a kecskeméti csapat tulajdonosa, Rózsa Pál tárgyalt a szerb U19-es együttest irányító Tomiszlav Sziviccsel, és a két fél a megbeszélés végén egymás tenyerébe csapott.á

- Ha olyan dolgok vannak az öltözőben, ami nem odavaló, ha egy csapatban túlzottan nagy a klikkesedés, három csoportra oszlik a társaság, annak nyilvánvalóan van oka, és megvan a következménye is.  - nyilatkozat a Nemzeti Sportnak Szivics. - Tisztában vagyok vele, hogy ezt három nap alatt nem lehet helyre tenni, de a rendcsinálást mindenképpen az öltözőben kellene kezdeni. Nálam mindig fegyelem volt az öltözőben, nem lenne ez másként most sem.

A KTE kilenc forduló után a 14. helyen áll a labdarúgó NB I-ben, a csapat a kilenc bajnoki mérkőzéséből kettőt megnyert, hetet elveszített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!