Sport

2010.10.25. 21:08

Turán Frigyes balesetet szenvedett és kiesett a Katalán-ralin

Turán Frigyes és Zsiros Gábor, akik a második nap után még az előkelő hetedik helyen tanyáztak, a zárónapon kiestek a versengésből, ráadásul mindketten megsérültek a bukás után.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

- Egy sima jobbkanyarból jöttünk kifelé és egy jobb három szigorúba próbáltunk befordulni, amikor leestünk az útról - fogalmazott Zsiros Gábor az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában. - Az autó kábé tíz méterrel az út szintje alatt és negyven méterre tőle állt meg – talpon. Sajnos ki is gyulladt egy kicsit, de végül abból nem lett nagyobb baj. Én hamar ki tudtam kászálódni, de Frici ajtaja teljesen beszorult, úgyhogy egy néző segítségével sikerült valahogy kifeszíteni, hogy ő is kiszállhasson. Eltört a bal kulcscsontja és súlyos agyrázkódást szenvedett, nekem pedig zúzódásaim vannak és nagyon fáj a bal lábfejem. Persze, ezt nem magunk állapítottuk meg, helikopterrel kórházba szállítottak minket, ahonnan három-négy óra és sok-sok vizsgálat után engedtek el."

Az immár sorozatban hétszeres világbajnok francia Sébastien Loeb nyerte vasárnap a Katalán-ralit, a világbajnokság utolsó előtti versenyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!