Sport

2010.11.12. 09:58

ELŐZETES - Megyei I. osztály: a Vép lefékezné az éllovas Körmendet

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában több érdekes összecsapást is rendeznek. Izgalmasnak ígérkezik az ötödik Rábatótfalu és a második Jánosháza meccse, valamint a Kemenesmagasi-Kemenesalja, és az Újperint-Király összecsapás sem lesz unalmas kilencven perc - utóbbi két csapatnak egyaránt a Király Sportlétesítmény az otthona. Mi ezúttal bővebben a hatodik Vép és az éllovas Körmend mérkőzésével foglalkozunk.

Pum András

VÉP - KÖRMEND FC-BOLDIZSÁR-TRANS (VASÁRNAP,13.00)

- Tiszteletet parancsolóak a körmendiek eredményei, de arra készülünk, hogy megszakítsuk remek sorozatukat: azaz győzelemre törünk - mondta Hegedűs Attila, a Vép trénere. - Jómagam ugyan nem ismerem túlságosan a körmendi csapatot, de a Rába-partiak ex-játékosától, a jelenleg nálunk futballozó Takács Marcitól igyekeztem információkat gyűjteni. Tudjuk, hogy elsősorban a kontráik életveszélyesek, erre fokozottan ügyelnünk kell. Hazai környezetben azonban szeretnénk kiszolgálni a vélhetően szépszámú szurkolótáborunkat, nyerni akarunk. Ugyan az utóbbi időben kisebb hullámvölgybe kerültünk, de remélem ebből már végérvényesen kilábaltunk. A fiúk becsülettel elvégezték a heti munkát, keményen edzettek, aztán majd meglátjuk, hogy ebből mi sül ki. Sem sérültünk, sem eltiltottunk nincs, de csak a péntek délutáni edzést követően hirdetem ki a kezdőcsapatot.

 - Múlt héten a pálya talaja, és a saját magunk okozott  nehézségek mellett egy jól küzdő Torony ellen magabiztos győzelmet arattunk - jelezte ifjabb Molnár Károly, a Körmend edzője. - Nagy árat fizettünk érte, egyik kulcsjátékosunk, Niksz Tamás egy felesleges kezezés miatt megkapta másdik sárgáját, így nem játszhat a Vép ellen. Mindemellett nehezíti dolgunkat, hogy Csenterics János a vasárnapi Inter-Milan derbire utazik, Németh és Nagy I. Krisztián játéka sérülés miatt erősen kérdéses. Így a komplett felnőtt keretből valamennyi bevethető játékos a kezdőben kap szerepet, a kispadra három ifijátékos ül le. A vépiekről tudjuk, hogy kiváló játékosokból álló, sikeréhes csapat, így minden futballistámnak a maximumot kell nyújtani ahhoz, hogy meg tudjuk őrizni az őszi veretlenségünket. Összeállítás: Táncsics - Nagy II. K., Nagy M., Hegyaljai - Tóth, Sárközi, Takács Á., Seres - Csenterics T., Nagy I. K. (Vass), Kovács Sz.

 

A 14. forduló műsora, november 13., 13.00: Kemenesmagasi-Kemenesalja. November 14., 13.00: Vép-Körmend, Pecöl-Torony, Magyarszecsőd-Rábapaty, Rábatótfalu-Jánosháza, Újperint-Király SZE, Vasvár-Szentgotthárd, Egyházasrádóc-Rum.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!