Sport

2010.11.05. 09:45

ELŐZETES - Megyei I. osztály: revansot venne a Rábatótfalun a Rábapaty

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában vasárnap két órakor a negyedik Rábapaty a harmadik Rábatótfalut fogadja.

Pum András

RÁBAPATY-RÁBATÓTFALU (VASÁRNAP, 14.00)

- Az elmúlt szezonban tavasszal 4:1-re kikaptunk Rábatótfaluban, úgyhogy van miért visszavágnunk - mondta Haraszti Zsolt, a Rábapaty trénere. - Akkor egy masszív védekezésből indított, kontrákkal operáló csapattal kerültünk szembe, a védők mögé belőtt labdákkal játszották meg két fiatal csatárukat a rábatótfaluiakat. Ez az utolsó információm róluk, vasárnap majd kiderül, azóta mennyit változott a játékuk. Egy biztos: számomra az idei szezon egyik meglepetéscsapat a Rábatótfalu.  Mi mindenesetre szeretnénk kijavítani a múlt heti, újperinti vereséget. Szombathelyen kedvetlenül kezdtünk, majd amikor hátrányba kerültünk, felpörögtünk. Sajnos ez egyúttal azt is jelentette, hogy fejetlenül futballoztunk, hiányzott az átgondoltság a játékunkból. Most mindenképpen nyernünk kell, hiszen a dobogós helyekért vívott csatában valamennyi pontnak óriási jelentősége van. Tőke húzódással bajlódik, de lehet, hogy vállalja a játékot. Összeállítás: Derdák - Szabó, Csupor, Kasza, Horváth - Vajda, Szele,Tar, Toldi - Takács, Király.

- A Rábapaty stabil, masszív együttes, amely nem véletlenül tagja az élmezőnynek - jelezte Császár Tamás, a Rábatótfalu megbízott edzője. - Mi jobban szerepelünk mint tavaly, ami talán elsősorban annak tudható be, hogy sikerült stabilizálnom a csapatot. Egy nagyon jó, küzdelmes és sportszerű meccsen pontot, pontokat várok együttesemtől. A Rábapaty után a Jánosházával, majd a Királlyal játszunk - ezen a három meccsen bebizonyíthatjuk, hogy nem véletlenül állunk az élmezőnyben. Sajnos egyik meghatározó játékosom, Réczeg Adrián eltiltását tölti, így a kezdőcsapatot a 15 főre szűkült keretből állítom össze.

A 13. forduló műsora, november 6., 14.00: Szentgotthárd-Egyházasrádóc. November 7., 14.00: Király SZE-Vasvár, Torony-Körmend, Kemenesalja-Vép, Jánosháza-Újperint, Rábapaty-Rábatótfalu, Pecöl-Magyarszecsőd, Rum-Kemenesmagasi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!