Sport

2010.11.19. 12:05

ELŐZETES - Megyei I. osztály: Szombathelyen tennék fel az i-re a pontot a rábatótfaluiak

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság őszi zárfordulójában az ötödik Király SZE a negyedik Rábatótfalut fogadja. Az eredetileg vasárnapra kiírt mérkőzést szombaton egy órakor rendezik.

Pum András

KIRÁLY SZE - RÁBATÓTFALU (SZOMBAT, 13.00)

 - Tekintélyt parancsoló a rábatótfaluiak idei szereplése - mondta Horváth Levente, a Király SZE mestere. - A tavalyi, gyengébbre sikerült évük csak kisiklás volt, idén visszatértek a helyes útra. Császár Tamás és Merkli József kollégáim jó csapatot raktak össze, ennek ellenére a múlt heti, Újperint elleni, döntetlenre végződött  helyi rangadó után mindenképpen győzelem várok. A korábbi maródiak mellett  Fazekas és Kiss Gábor is megsérült, ezért nagy részben tehetséges fiatalok kapnak lehetőséget. ÖsszeállításCzeglédi - Kovács, Ács, Petrovics, Hajmási - Hujber B., Sásdi, Koroknai, Tóth M. - Hujber G., Simon.

- A nevek alapján az egyik legjobb játékosállománnyal rendelkező csapat a Kiráy SZE - jelezte a rábatótfalui edző, Császár Tamás. - Szerintem jelenleg nem az őket megillető helyen vannak, hiszen úgy tudom, komolyabb célokat szövögetnek, valamiért azonban egyelőre nem működik olajozottan a gépezet. Persze nincs könnyű dolguk, hiszen a körmendiek és a jánosháziak is erős keretet vonultatnak fel. Nagyon komoly meccsre számítok, persze sok függ attól is, hogy az esőzések hatására milyen lesz a pálya talaja. Szeretnénk dobogón, vagy legalább a dobogó közelében telelni, ehhez pontra, vagy pontokra van szükségünk. Egy jó eredménnyel feltennénk a pontot őszi szereplésünkre. Réczeg Adrián letöltötte eltiltását.

A 15. forduló műsora, november 20., 13.00: Körmend-Kemenesmagasi, Szentgotthárd-Újperint, Király-Rábatótfalu. November 21., 13.00: Rábapaty-Pecöl, Jánosháza-Magyarszecsőd, Torony-Vép, Kemenesalja-Egyházasrádóc, Rum-Vasvár.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!