Sport

2010.11.07. 20:13

Megyei II. osztály Körmend: vasaljai győzelem Nádasdon, nyert a Rábagyarmat Apátistvánfalván

1:0-ra nyert a Vasalja Nádasdon a megyei II. osztályú bajnokság Körmendi-csoportjában, így az Apátistvánfalván győzedelmeskedő Rábagyarmat öt ponttal vezeti a tabellát - igaz, a nádasdiak két meccsel kevesebbet játszottak. A Csörötnek ikszelt az Alsóberkivel, míg a hátsó régió rangadóján a Viszák nagyon megszórta a Halogyot.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Bajánsenye-Őrimagyarósd 4-1 (1-1). - Bajánsenye, 50 néző, vezette: Németh A.
A jól küzdő vendégek ellen második félidei teljesítményük alapján a hazaiak rászolgáltak a győzelemre. - Gólszerzők: Avas, Molnár, Babos, Mihály (11-esből), ill. Marton. - Kiállítva: Nemes (Őrimagyarósd). - Ifi: 4-0.

Csákánydoroszló-Szarvaskend 5-0 (2-0). - Csákánydoroszló, 70 néző, vezette: Horváth F.
A hazai csapat  melyben mindenki jó teljesített  ilyen arányban is megérdemelten nyert. - G.:Grényi, Falb, Dékány, Horváth M. 2. - Ifi: 3-1.

Viszák-Halogy 6-1 (2-1). - Viszák, 90 néző, vezette: Tóth Z.
A korán vezetést szerző vendégcsapat a második félidőben már nem tudta tartni a lépést a jól és eredményesen játszó hazaiakkal. A Viszák szezonbeli  első hazai győzelmét aratta. - G.:Császár, Mesterházi 2, Simon, Pethő 2., ill. Németh D. - Ifi: 10-1.

Apátistvánfalva-Rábagyarmat 1-4 (0-1). - Apátistvánfalva, 120 néző, vezette: Szabó III. Z.
A mély talajú pályán küzdelmes meccset vívtak a felek, a bajnokesélyes vendégek szerencsés gólokkal, ám összességében megérdemelten nyertek. - G.: Kozó, ill. Karsai (öngól), Kovács B., Siklér G., Dancsecs. - Jók: Éder, Kozó, ill. Siklér P., Siklér G., Kovács B., Dancsecs. - Ifi: 0-7.

Nagyrákos-Őriszentpéter 1-4 (0-2).  Nagyrákos, 100 néző, vezette: Újházi.
Remek játékvezetés mellett küzdelmes meccset vívtak a csapatok, a vendégek sikere megérdemelt. - G.: Nagy K., ill. Bognár, Csonka, Torontáli 2. -  Ifi: 2-2.

Csörötnek-Alsóberki 2-2 (2-0). - Csörötnek, 60 néző, vezette: Szabó I. Z.
A hazaiak az első félidőben eldönthették volna a meccset, számtalan ziccert elrontottak, ami a második félidőben megbosszulta magát, két szerencsés góllal egyenlítettek a vendégek. - G.: Póczak Cs., Kovács A., ill. Neubauer A., Horváth D. - Ifi: 7-0.

Nádasd-Vasalja 0-1 (0-0).  Nádasd, 80 néző, vezette: Sály.
Az első félidei gyenge helyzetkihasználás miatt pont nélkül maradtak a hazaiak. A szerencsésebb csapat nyert. - G.: Horváth Zs. - Jók: Farsang, Horváth Z., Sipos (Vasalja). - Ifi: 5-0.

A 14. forduló műsora, november 13., szombat, 13.00: Körmend VSE-Nádasd. November 14., vasárnap, 13.00: Őrimagyarósd-Csörötnek, Alsóberki-Nagyrákos, Őriszentpéter-Apátistvánfalva, Rábagyarmat-Viszák, Halogy-Csákánydoroszló, Szarvaskend-Vasalja. Szabadnapos: Bajánsenye.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!