Sport

2010.11.07. 18:21

Megyei III. osztály, Dél: nyert a Rábatöttös az Oszkó ellen, kiütötte a Zanat a Nemeskoltát (tudósításokkal frissítve)

A Rábatöttös idegenben, a Zanat otthon győzött a forduló rangadóján a megyei III. osztály Déli-csoportjában. A 13. kör a sok gólról marad emlékezetes, két 6:2-es, két 4:3-es meccs mellett egy 5:2-es találkozó került be a jegyzőkönyvekbe.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nem spóroltak a gólokkal a csapatok, Csempeszkopácson esett a legkevesebb gól, itt a hazai csapat 3:0-ra verte az idén meglehetősen halovány teljesítményt nyújtó Telekest.

A Focisuli egy félidőre tudta szorossá tenni a meccset a Sorokpolány ellen, a második félidőben aztán már csak a vendégek lőtték a gólokat, így lett 6:2 a vége - oda. Ugyanezt az eredményt produkálta a Zanat, a forduló egyik rangadóján, végül még mélyebb gödörbe lökte a jól kezdő, azonban az utóbbi fordulókban leeresztő Nemeskoltát.

Alsóújlakon a vendéglátók 2:0-ás félidővel adták fel a leckét a jobb erőkből álló Gersekarátnak, a vendégek végül úgy lőttk négy gólt, hogy közben csak egyet kaptak, és ez három pontot ért.  Sima, szendergős meccsnek nézett a Sorkifalud - Nárai, de végül nem lett az, a vendégcsapat vezetett a szünetben, a hazaiak 3.2-nél érték utol őket a 76. percben, azonban a 80-ban már ismét a Nárai vezetett. Volt páros kiállítás, és öt sárga lap a vendégeknél  - a jelekből ítélve valószínűleg nem a baráti jelleg domborodott ki.

A forduló másik rangadóját Oszkón rendezték, ide látogatott az eddig csak egy vereséget elkönyvelő Rábatöttös. A derbin hét gól esett - valamennyi az első játékrészben, 41 perc alatt, a hazaiak számára meglehetősen kedvezőtlen elosztásban, mivel a vendégek játékosa Kovács Krisztián klasszikus mesterhármassal indított, amivel ugyan meghozta többek kedvét is. Azonban a többi gólszerző különpárbaja hiába lett 2:2, az első negyvenöt perc ugyanazzal az eredménnyel ért véget, mint maga meccs,  5:2-re győztek a vendégek és négy ponttal mennek az egy találkozóval kevesebbet játszott Zanat előtt.


Alsóújlak-Gersekarát 3-4 (2-0). - Alsóújlak, 40 néző, vezette
: Kendik.
Gyors kétgólos hazai vezetés után a játékvezető egy szabályos alsóújlaki gólt érvénytelenített. A második félidőben a vendégek beszorították a hazaiakat, és megfordították a mérkőzést az időközben sérülés és fegyelmezetlenség miatt kilenc főre fogyatkozó házigazda ellen. - Gólszerzők: Joó, Borsics, Horváth Sz., illetve Pass, Gorza N. 2, Babos.

Oszkó-Győrvár-Rábatöttös 2-5 (2-5). - Pácsony, 50 néző, vezette: Süle Á.
A hazai védelem hibáit kihasználó vendégcsapat az első félidőben eldöntötte a meccset. - G.: Barbalics, Járfás, illetve Kovács K. 3, Horváth Sz., Horváth A. - Jók: Molnár, Barbalics, Kercze, illetve Kovács K., Horváth Sz., Horváth A.

Sorkifalud-Gyanógeregye-Nárai 3-4 (1-2). - Sorkifalud, néző, vezette: Böndicz.
Hiába volt búcsú Sorkiban, a haziak még nem tudtak kilábalni a tartós hullámvölgyből. - G.:Szücs R., Rekovácz, Wölfer, illetve Pintilei, Tóth B., Németh B., Timár.  Kiállítva:  Baranyai, illetve Kovács I.  - Jók: Horváth Gy., Serman, Rekovácz, Szücs R., Wölfer, illetve Pintilei, Lóránth, Kurcz N.

Csempeszkopács-Telekes 3-0 (3-0). - Csempeszkopács, 30 néző, vezette:Janzsó L.
A helyenként tetszetős játékkal előrukkoló hazaiak megérdemelten győztek a sportszerű vendégek ellen. - G.: Bíró G., Pék, Gerencsér.

Szombathelyi Focisuli-Sorokpolány 2-6 (2-3). - Szombathely, 30 néző, vezette: Pusztai.
A vendégcsapat a hazai védelem megingásait könyörtelenül kihasználta.  G.:  Udvardi, Kiss M., illetve Giczi T. 2, Giczi G., Kolompár R. 3.

Zanat-Nemeskolta 6-2 (3-0). - Szombathely, 50 néző, vezette:  Busi.
A rangadón a kezdeti tapogatózás után a hazaiak fokozatosan átvették az irányítást, és ilyen arányban is megérdemelten nyertek a jó erőkből álló vendégek ellen.  G.:  Fekete, Horváth G. 3, Dobos, Tóth T., illetve Mihók, Doktorics.

A 6. fordulóból pótolják. November 14., vasárnap 13.00: Gersekarát-Zanat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!