Sport

2010.11.02. 09:25

Újabb szombathelyi futsal-siker: FTC II.-Admirál-Haladás 2:6

Negyedik bajnokiját is megnyerte az NB II.Nyugati-csoportjában szereplő Admirál-Haladás együttese. A vasiak az FTC II. vendégeként 6:2-re győztek, így a tabella élére álltak.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

FTC 6x6 Taxi II.-Admirál-Haladás 2:6 (1:2).

Budapest, MAFC-csarnok, 200 néző, vezette: Patócs.

Admirál-Haladás: Németh K. - Varga A., Németh P., Bagó, Horváth P.  Csere: Heinrich, Bánfalvi, Demény, Jáger, Polgár, Kővári, Gáspár. Szakmai igazgató: Somfalvi Csaba.


Az eredmény alakulása:

11. perc - 0:1 - Horváth P.

11. perc - 0:2 - Polgár

20. perc: 1:2 - Fogarasi

26. perc: 1:3 - Varga A.

28. perc: 2:3 - Fogarasi

34. perc: 2:4 - Horváth P.

35. perc: 2:5 - Németh P. 

38. perc: 2:6 - Demény

 

- Az eredmény csalóka, hiszen egyáltalán nem volt ennyire sima meccs - mondta Somfalvi Csaba, az Admirál-Haladás szakmai igazgatója. - Az a helyzet, hogy az idegenbeli meccseink mindig jóval nehezebbek mint az itthoniak - más a környzet, hiányzik szurkolóink támogatása. Az FTC II. elleni meccsen inkább a küzdelem dominált, nem játszottunk szemet gyönyörködtetőten - megdolgoztunk a sikerért. Mint megtudtuk, a hazaiak heti két-három edzéssel készülnek, és amúgy is egy fiatal, lelkes brigáddal kerültünk szembe. Végig szoros volt a meccs, szerencsére 3:2 után robbantottunk, és onnantól már nem volt kérdés a meccs kimenetele. A két kapusunk, Németh Krisztián és Heinrich Márk kiváló teljesítménye is kellett a sikerhez.

A szombathelyik legközelebb november 3-án, szerdán a Keszthelyi Haladás elleni hazai Magyar Kupa-mérkőzésne léptek volna parkettre, a zalaiak azonban jelezték, hogy nem tudnak eljönni a találkozóra. Két verzió lehetséges: másik időpontot jelöl ki a szövetség, avagy a vasiak meccs nélkül lépnek tovább.

Az Admirál-Haladás így november 8-án, hétfőn 19.30-as kezdéssel a Vasas-Fortuna Futsal II. alakulatát fogadja bajnoki mérkőzésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!