Sport

2010.11.10. 15:00

Verekedő játékosok, túlkoros focista a Szombathelyi-csoportban

Keddi ülésén egy U21-es meccs eredményét megsemmisítette a Szombathelyi Városi Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága, míg öt játékost rövidebb-hosszabb időre kivontak a forgalomból.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Fegyelmi Bizottság az október 30-án lejátszott Gyöngyöshermán-Szentkirály-Ják (2:2) U21-es mérkőzés eredményét megsemmisített és a találkozó három pontját 3:0-s gólkülönbséggel a vendégek javára igazolta. Az ok: a szentkirályiaknál a megengedett öt helyett hat túlkoros, azaz 1990. január 1. előtt született futballista lépett pályára.

A megyei III. osztály Nyugati-csoportjába futballozó nemesbődi Hende Sándor egy, a vasasszonyfai Kovács Gergő és a cáki Kajtár Attila egyaránt három bajnokin nem szerepelhet.

A Déli-csoportban is akadt két renitens: a Sorkifalud-Nárai meccsen - mondjuk úgy - egymással tengelyt akasztó nárai Kovács István, és a sorkifaludi Baranyai Ádám három-három meccset kénytelen kihagyni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!