Sport

2010.12.28. 12:40

Aczél Zoltánt megkeresték Debrecenből - mégis marad Szombathelyen?

Aczél Zoltánt ugyan megkereste a tavalyi bajnokcsapat, a Debreceni VSC klubvezetése, a Haladás ügyvezetője, Deéry Attila szerint a tréner nem költözik az ország másik végébe, marad Szombathelyen.

Pum András

A Nemzeti Sport információi szerint a Debreceni VSC megüresedett kispadjára az FTC trénere, Prukner László, a Kaposvár mestere Sisa Tibor valamint a Szombathelyi Haladás vezetőedzője, Aczél Zoltán is esélyes. Bár Aczél Zoltán korábban nem kívánta kommentálni a sportnapilap értesülését, immáron tény, hogy a vasiaknál az ősszel kiváló munkát végzett szakemberre valóban felfigyeltek Debrecenben, sőt megkeresték a Haladás edzőjét. A szombathelyi klub ügyvezetője, Deéry Attila ugyanakkor jó esélyt lát arra, hogy Aczél Zoltán tavasszal is a Haladást vezeti győzelemre.

- Beszéltem Aczél Zoltánnal, aki elárulta, hogy megkeresték a debreceni vezetők, meghallgatta az ajánlatukat, de csupán ennyi történt és nem több - mondta Deéry Attila, a Szombathelyi Haladás ügyvezetője. - Minket Aczél Zoltán ügyében egyébként még nem hívtak a hajdúságiak. Azt hiszem teljesen természetes, hogy nem csak a játékosokat, hanem az edzőket is csábítják az átigazolási időszakban a klubok. Ugyanakkor Zolinak élő szerződése van, és miután eltökélt szándékunk, hogy bent maradjunk az első osztályban, így szeretnénk ha edzőnk tavasszal is a Haladás kispadján ülne. Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy Aczél Zoltán marad Szombathelyen. Ami az átigazolásokat illeti: Aczél leadott egy listát, hogy kikre nem tart igényt, és kaptunk egy listát azokról a labdarúgókról is, akiket szeretne zöld-fehérben látni. Január 3-án kezdjük el a felkészülést, tehát a jövő héten már mindenképpen publikussá válik a távozók és a lehetséges érkezők névsora is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!