Sport

2011.01.14. 09:43

Edzőváltás: már nem Nikola Lazics a Falco trénere

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Falco SZOVA KC-Szombathely kosárlabda-csapata Nikola Lazics edzővel. A szombati,körmendi bajnokin ideiglenesen az eddigi másodedző, Csátaljay Gábor ül a kispadon

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A péntek délelőtti edzés előtt jelentette be Gráczer György, a Falco ügyvezetője, hogy a Falco és Nikola Lazics útjai elvátnak - a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A szombati, Körmend elleni rangadóra az eddigi másodező, Csátaljay Gábor készíti fel a Falcót, a pénteki edzést már a szakember tartotta.

- Közös megegyezéssel bontottunk szerződést, Lazics mester és a klubvezetők is úgy ítélték meg, hogy egy új edző talán új impulzust ad a csapatnak - fogalmazott a Falco KC ügyvezetője, Gráczer György. - Az edzőváltás természetesen a többségi tulajdonost képviselő, sportért is felelős alpolgármester, Lazáry Viktor beleegyezésével történt. Keressük a csapat új edzőjét, több szakemberrel is tárgyalunk, valószínűleg néhány napon belül döntés születik ez ügyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!