Sport

2011.01.31. 11:15

Labdarúgó NB III.: hárman eligazoltak Répcelakról, próbajátékosok érkeznek

Teremben, műfüvön és gyepen is készül az NB III. Bakony-csoportjának március 6-i rajtjára a Répcelaki SE. Elekes Zoltán együtteséből eddig hárman távoztak.

Pum András

Egy edzőmérkőzésen vannak túl az őszi szezont a 14. helyen záró répcelakiak, Csordásék a Győr-Moson-Sopron megyei II. osztály 14. helyén álló veszkényiek ellen 2:0-ra nyertek. Eddig azonban csak gyengült Elekes Zoltán alakulata: Hajós, Hegedűs és Tamási is távozott.

- Heti három vagy négy edzéssel készülünk a tavaszi rajtra - attól függően, hogy hány felkészülési meccsünk van az adott héten - mondta Elekes Zoltán, a Répcelak mestere. - Teremben, műfüvön és gyepen is tréningezünk, úgyhogy a körülményekre igazán nem lehet panaszunk. Egyelőre három távozónk van: Hajós Attila Balogunyomba, Hegedűs Bence vélhetően Bükre, míg Tamási Roland Sopronba igazolt. Új játékosunk még nincs, de a középpályás Varga Gergő (Kenyeri) és a hátvéd Németh Martin (Vép) próbajátékon szerepel nálunk, ugyanakkor a héten további két labdarúgót tesztelünk majd - egy védőt és egy támadót várunk. Eddig egy edzőmeccsünk volt, a Veszkényt 2:0-ra megvertük, és megnyertük a pénteki, beledi teremtornát is. Tóth II. Zsolt egy hete betegeskedik, szerencsére az ősszel sérült játékosaink valamennyien felépültek, és a többiekkel együtt készülnek.

A Répcelaki SE felkészülési mérkőzései:

Február 2. (szerda), 17.00: Lombard-Pápa - Répcelak. 5. (szombat), 10.30: Répcelak-Bük. 10. (csütörtök), 16.30: Haladás U18-Répcelak. 12. (szombat), 11.00: Répcelak-Lég (szlovák) - még nincs lefixálva a mérkőzés. 16. (szerda), 18.00: Bük-Répcelak. 19. (szombat), 11.00: Répcelak-Beled. 20. (vasárnap) 17.00: Haladás-Illés akadémia-Répcelak. 26. (szombat), 14.00: Répcelak-Kapuvár. 27. (vasárnap), 14.00: Répcelak-Rum.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!