Sport

2011.01.27. 09:49

U17: Szombathelyen és Bükön rendezik az U17-es elitkört

Magyarország rendezőként készül az U17-es Európa-bajnoki selejtező elitkörre, Bene Ferenc együttese Bükön, valamint Szombathelyen harcolhatja ki az Eb-szereplés jogát.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A november végén megtartott sorsoláson eldőlt, hogy U17-es válogatottunk március 24-29. között vívja mérkőzéseit az Európa-bajnoki selejtezők elitkörében, ellenfelünk Románia, Izland és Oroszország lesz - olvasható az mlsz.hu-n. - Esélyeinket növeli, hogy sikerült elnyernünk a minitorna rendezési jogát, a mérkőzéseket hazai pályán játssza le együttesünk.

A torna meccseit Bükön és Szombathelyen játsszák le a csapatok, a mieink március 24-én, az orosz korosztályos csapat ellen kezdik meg a szereplést a szombathelyi Rohonci úti stadionban, majd két nappal később Bükön lépnek pályára Izland ellen. A minitorna zárómeccsére ismét Szombathelyen kerül sor, az ellenfél ekkor Románia lesz.

U17-es válogatottunk számára ősszel szerencsét hoztak a kijelölt helyszínek, az első Eb-selejtező tornán szintén e két városban játszott Bene Ferenc együttese, és csoportgyőztesként jutott be az elitkörbe.

Az U17-es elitkör programja

Március 24.
Románia-Izland, Bük
Magyarország-Oroszország, Szombathely

Március 26.
Románia-Oroszország, Szombathely
Magyarország-Izland, Bük

Március 29.
Magyarország-Románia, Szombathely
Oroszország-Izland, Bük

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!