Sport

2011.02.03. 10:45

Remekül helytállt a Lombard-Pápa vendégeként a Répcelak

Kis híján döntetlenre mentette az NB I-es Lombard-Pápa elleni előkészületi-mérkőzését a harmadosztályú répcelaki alakulat. Elekes Zoltán tanítványai teljesen egyenrangú ellenfelei voltak az élvonalbeli gárdának - csupán 2:1 arányban maradtak alul a pápai műfüvön.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Lombard-Pápa - Répcelak 2:1 (2:0). - Pápa, műfüves pálya, 50 néző.

Lombard: Takács - Nagy S. (Tóth G.), Dlusztus (Karácsony), Bíró, Domján - Takács P., Gyömbér (Peric), Bárányos (Somogyi) - Rebryk (Venczel), Marics (Bali), Heffler N. (Palkó). Edző: Véber György.

Répcelak: Horváth G. - Széles (Takács P.), Kiss Z., Lődör, Orbán (Németh M.) -  Vágvölgyi, Csordás (Varga T.), Balikó, Németh G., Varga G. (Sipőcz) - Tóth I. Zs. Edző: Elekes Zoltán.

Gólszerzők: Marics, Gyömbér, illetve Tóth II. Zs.

- Annak ellenére, hogy egy órán keresztül gyakorlatilag - a kapus Szűcs Lajos és Germán Tamás  kivételével - a komplett, NB I-es pápai csapat szerepelt ellenünk, szinte végig partiban voltunk - mondta Elekes Zoltán, a Répcelak edzője. - Az első 25 perc után felvettük a ritmust, és bár a pápaiak kétszer is betaláltak, egyik gól sem kidolgozott akciót követően született. Szünet után pedig már mi is bátran is futballoztunk Tóth II. Zsolt a 65. percben szépített, a hajrában pedig négy-öt szögletet is rúgtunk, akadt néhány lehetőségünk is, szóval akár 2:2 is lehetett volna a vége. A pápaiak mestere a meccs után azt mondta, hogy nem erre számított, nos én is így vagyok ezzel - csak én pozitívan nyilatkozhatom ezt saját gárdámról. 

A répcelaki együttesben Tóth II. Zsolt és Koncz betegség, Kutasi munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!