Sport

2011.02.23. 12:30

Vasárnap indul a Harmadik Félidő magyar futballmagazin a Sport Tv-n

Vasárnap, a labdarúgó NB I első tavaszi fordulóját követően indul a mérkőzések jelentős részét közvetítő Sport TV élő futballshow-ja, a Harmadik Félidő.

MTI

A csatorna keddi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a műsorban a pontvadászat főszereplői, az edzők, a játékosok, a klubvezetők, a nézők és a kommentátorok közösen elevenítik fel a hétvége legszebb, legizgalmasabb és legvitatottabb eseményeit.

"A Sport TV tízéves történetében ez lesz az első nagyszabású, külső helyszínen készített műsor. Szeretnénk a lehető legtöbbet nyújtani a közönségnek" - nyilatkozott Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

"Televíziós szempontból ez egy nagy dobás lesz, ugyanis a labdarúgó összefoglalóknak korábban még este tíz után is nagy volt a nézettsége" - tette hozzá Borbély Zoltán, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kommunikációs igazgatója.

 

A Harmadik Félidő minden vasárnap, este 19:30 órától a bajnoki forduló nyolc találkozójára épít, a műsorvezetők Molnár Mátyás, Petur András, Lipcsei Betta és Takács Rita lesznek. Az állandó szakértők között található Várhidi Péter, Puhl Sándor, Nyilasi Tibor és Hajdú Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!