Sport

2011.03.02. 10:49

Van Persie nélkül jönnek Budapestre a hollandok?

Kérdésessé vált Robin van Persie szereplése a március 25-i, magyar-holland labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, ugyanis vasárnap térdsérülést szenvedett az Arsenal színeiben az elvesztett angol Ligakupa-döntőn.

MTI

Az orvosok szerint a 27 éves támadónak előreláthatólag legalább három hetet kell kihagynia, azaz jövő héten biztosan nem léphet pályára a Barcelona otthonában, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.

"Sajnos rossz hírt kaptunk a vizsgálatokról. Három hétig biztosan nem számíthatok rá, de akár hosszabb időt is igénybe vehet a felépülése" - mondta Arsene Wenger, az Ágyúsok francia mestere.

A magyar válogatott március 25-én a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a világbajnoki ezüstérmes hollandokat, majd négy nappal később Amszterdamban mérkőzik meg egymással a két együttes. Az Eb-selejtezős csoportban jelenleg Hollandia áll az élen 12 ponttal, mögötte Egervári Sándor csapata a második kilenc ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!