Sport

2011.04.29. 09:07

ELŐZETES - Megyei I. osztály: gólzáporos meccs lehet a Körmend-Király rangadó

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában szombaton fél ötös kezdéssel a listavezető Körmend-Zöld Korona a negyedik helyen álló Király SZE együttesét fogadja.

Pum András

KÖRMEND-ZÖLD KORONA - KIRÁLY SZE (SZOMBAT, 16.30).

- A múlt héten Jánosházán elveszítettük veretlenségünket, ezért csakis magunkat okolhatjuk - mondta ifjabb Molnár Károly, a körmendiek edzője. - A Király SZE ellen éppen ezért nem csak fizikálisan, de fejben is fel kellett készíteni a csapatot. Tudjuk, hogy ellenfelünk kitűnően szervezett, energikus, stílusosan játszó csapat, így a jó eredmény érdekében minden játékosomnak a maximumot kell nyújtania. Szoros eredményre számítok, de bízom bent, hogy itthon tartjuk a három pontot. Táncsics és Németh Tamás sérült, Kovács Szabolcs beteg. Összeállítás: Berke - Nagy II. K., Csenterics, Nagy M. - Tóth G., Sárközi, Niksz, Takács Á., Szigeti - Nagy I. k, Németh B.

- Nem jött jól a körmendiek jánosházi veresége, mert ahogy az edzőt és játékosait ismerem, ez nem görcsössé, hanem még motiváltabbá teszi őket - jelezte Horváth Levente, a Király SZE mestere. - Ennek ellenére nekünk valamennyi meccs felkészülés a jövő évre - ugyanakkor ebben az esztendőben sem adtuk fel a dobogós álmainkat. A bajnokaspiráns otthonában is lendületes, bátor támadófutballt várok, még akkor is ha tudatában vagyok annak, hogy a Körmendnek ez ideális és - csakúgy mint tavaly - gólzáporos meccset is vívhatunk. Fennáll persze a veszély, hogy ebből nem mi jövünk ki jól. Mivel az ifibajnokságban még nagyobb a harc a két csapat között az első helyért, próbáltam a fiatalokat elosztani, de nem vagyok könnyű helyzetben, mivel sokan ballagnak és a vendéglátósaimat sem engedik el. Összeállítás: Nagy G. - Kovács R., Hajmási, Petrovics, Fazekas - Hujber B., Kiss G. (Németh B.), Topor, Tóth M. - Hujber G., Simon (Putz).

A 24. forduló műsora, április 30., 16.30: Körmend-Király SZE. Május 1., 16.30: Vasvár-Magyarszecsőd, Kemenesmagasi-Rábapaty, Kemenesalja-Szentgotthárd, Rum-Torony, Újperint-Rábatótfalu, Egyházasrádóc-Pecöl, Vép-Jánosháza.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!