Sport

2011.04.12. 08:23

Gyermekkori barátja gyilkosát üldözi a Manchester United sztárja

Videoüzenetben kért segítséget barátja gyilkosainak kézrekerítése érdekében Rio Ferdinand. A Manchester United védője arra biztatja a szemtanúkat, hogy segítsék a rendőrség munkáját.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Rio Ferdinand, a Manchester és az angol válogatott focistája tavaly meggyilkolt barátja érdekében a YouTube videomegosztón tett nyilatkozatában kérte az esetleges - eddig ismeretlen - szemtanúk segítségét - írja a borsonline.hu.

A labdarúgó gyerekkora óta jó barátságot ápolt a McFarlane családdal, melynek legifjabb tagját, a 18 éves Riót, tavaly szeptember 6-án, a londoni Peckham-negyed egyik utcáján lőttek agyon.

- Kötelességemnek érzem, hogy tegyek valamit a tettesek előkerítése érdekében. Hiszek abban, hogy a felhívás nyomán értékes segítséget kap a rendőrség. Nem bújhat el a gyilkos - nyilatkozta Ferdinand.

Az állampolgárok fel-, illetve bejelentő kedvére nyilván nagy hatással lesz a futballista felhívása, de talán még nagyobb ösztönző erővel hat a 30 ezer fontos, azaz kilencmillió forintos jutalom.

A teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!