Sport

2011.04.17. 16:27

Megyei III. osztály, Dél: nyert a Focisuli, elhajított futballcsuka a meccsen

Biztosan nyert a Rábatöttös a megyei III. osztályban, a Zanat ikszelt a Gersekaráttal. A legkülönösebb esemény a Focisuli- Alsóújlak meccsen történt, az egyik vendégjátékos a találkozó vége fele elhajította a csukáját - az ellenőri jelentés szerint másképp történt az eset.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nárai - Nemeskolta 2:3 (1:2) - Nárai, 40 néző, vezette: Sümeghy.
A sok kihagyott hazai gólhelyzet megbosszulta magát. A Nemeskolta három helyezetéből mindehármat gólra váltotta. - Gólszerzők: Tímár 2 (16., 77. perc, mindkettőt 11-esből) illetve Barasits 30. perc, Doktorics Z. 42. perc, Farkas B. 63. perc.

Szombathelyi Focisuli - Alsóújlak 1:0 (1:0) - Szombathely, 30 néző, vezette: Bendik.
A szervezetten játszó és sok helyzetet elpuskázó Focisuli  melyben mindenki jó teljesítményt nyújtott  megérdemelt győzelmet aratott - Gólszerző: Pethő 32. perc. - Kiállítva: Tőke V. (Alsóújlak) 86. perc - elhajította a futballcipőjét - a jegyzőkönyv nem tér ki a részletekre, mindenesetre piros lapot kapott.

Oszkó-Győrvár - Rábahidvég 5:1 (1:0) - Pácsony, 50 néző, vezette: Székely P.
Sportszerű mérkőzésen a hazai csapat megérdemelt, fölényes győzelmet aratott. - Gólszerzők: Tóth L. 3 (20., 45., 88. perc), Kercza R. 55. perc, Gotthárd 83. perc illetve Vass P. 86. perc - Jók: Horváth, Orsós, Molnár, Tóth L., ill. Vass.

Rábatöttös - Telekes 5:0 (1:0) - Rábatöttös, 80 néző, vezette: Pusztai.
A kiválóan védő vendégkapus és a hazai játékosok könnyelműsége ellenére is magabiztos rábatöttösi győzelem született a végig lelkesen küzdő Telekes ellen. - Gólszerzők: Dala T. 7. perc, Székely B. 2 (60., 65. perc), Kovács K. 2 (85., 87.p) - Jók: Székely, Sárközi, Császár, Szemes Z., Szemes Zs., illetve Horváth, Osvald N.

Zanat - Gersekarát 1:1 (1:0) - Szombathely, 40 néző, vezette: Szabó J.
Az első félidőben a hazaiak megérdemelten szereztek vezetést. A fordulás után egy szerencsés góllal egyenlítettek a vendégek. Mindkét csapat előtt adódtak még helyzetek, a zanatiak közelebb álltak a győzelemhez. - Gólszerzők: Harkai D. 42. perc ill. Babos 50. perc.

Sorkifalud-Gyanógeregye - Csempeszkopács 2:0 (0:0) - Sorkifalud, 40 néző, vezette: Varga S.
Cserejátékos nélkül is diadalmaskodni tudtak a hazaiak. Az első félidőben Baranyai még negatív hősnek tűnt, miután fölé lőtte a 11-est, de a másodikban a siker főszereplőjévé lépett elő góljával és gólpasszával. - Gólszerzők: Wölfer. 82. perc, Baranyai Á. 75. perc.

20. forduló. 13.30: Nemeskolta-Sorkifalud, Telekes-Nárai, Csempeszkopács-Oszkó. 16.00: Gersekarát-Sorokpolány, Rábahidvég-Focisuli, Alsóújlak-Zanat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!