Sport

2011.05.10. 07:04

Bajnokhoz méltó búcsú: Admirál-Haladás - Keszthelyi Haladás 6:1 (képgalériával)

Parádézott utolsó meccsén a futsal NB II. Nyugati-csoportjának bajnoka, az Admirál-Haladás együttese. A vasiak 6:1-re gázolták el a Keszthelyi Haladást, majd következett a tűzijáték, éremosztás.

Gergácz Zoltán-VN Online

Admirál-Haladás- Keszthelyi Haladás 6:1 (3:0). - Szombathely, NB II-es bajnoki futsal-mérkőzés, 700 néző, vezette: Borbás.

Admirál-Haladás: Németh K. - Jáger, Németh P., Bagó, Czeglédi. Csere: Heinrich, Neczpál, Bánfalvi A., Bánfalvi Zs., Varga A., Horváth P., Koronczai. Edző: Pálmay Tamás.

Élénk érdeklődés kísérte  az Admirál-Haladás VSE NB II-es futsalcsapatának Keszthely elleni zárómérkőzését a Haladás VSE munkacsarnokában,melynek különösebb tétje már nem volt. A csoportban újonc vasiak ugyanis a szezonban  egyenletes, jó  teljesítményt nyújtva  az utolsó forduló eredményétől függetlenül már bajnoki címüket ünnepelhették. Meg is adták a módját.

A két csapatot korhű öltözetbe bújt római harcosok és lurkós apróságok vezették be, majd kezdetét vette a találkozó. A 6. percben a menteni igyekvő keszthelyi kapus a zavarórepülést végző  Németh Pétert  találta telibe, akiről a kapuba pattant a játékszer. Még ugyanebben a percben formás Jáger-Németh P. összjáték után Jáger lőtt szépségdíjas gólt, majd a félidei finisben Németh Péter mesteri emeléssel háromra növelte a hazaiak előnyét. Jó volt az iram, a vendégek is többször veszélyeztettek, de csak kapufákig jutottak.

A szünetben a Falco csapatkapitánya, Kálmán László húzta ki az értékes tombolanyereményeket, valamint a freestyle foci  vb-győztes Kovács Péter és a 4. helyezett Karászi Roland bemutatóját csodálhatta meg a nagyérdemű. 

Aztán folytatódott a futsalfiesta. A vasiak végig uralva a mérkőzést magabiztos győzelemmel tették fel a koronát remek szereplésükre. A jó erőkből álló vendégek erejéből csak szépítésre futotta

Gólszerzők:

6. perc: 1-0 Németh P.

7. perc: 2-0 Jáger

19. perc: 3-0 Németh P.

21. perc: 4-0 Jáger

23. perc: 4-1 Kiss B.

26. perc: 5-1 Bagó

39. perc: 6-1 Németh P.

Kiállítva: Jáger 22. perc

Az ünnepélyes díjkiosztón a város és a zöld-fehér klub  vezetése mellett  a futsal versenybizottsága is képviseltette magát. A kemény csatákban edződött focisták közül többen is meghatódva vették át a bajnoki aranyérmet, amit a szezon előtt csak titokban reméltek. Zúgott a Szép volt fiúk! Igazi CSAPATOT alkotva erre játékosok és vezetők egyaránt rászolgáltak. Bokor Zsoltot, a csapat  vezetőjét  stílszerűen egy hatalmas zöld-fehér tortával lepte meg Németh Péter csapatkapitány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!