Sport

2011.05.31. 16:24

Bezárták a jáki pályát, szövetségi ellenőröket kapott a Szentkirály

Egy mérkőzésre szóló pályabezárással bűnhődött a Ják - Gyöngyöshermán-Szentkirály (3:2) mérkőzésen kirobbant balhé miatt a hazai csapat, míg a vendégek három meccsükre szövetségi ellenőrt kötelesek fogadni.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Kedd délután ülésezett a Szombathelyi Városi Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága, a napirendi pontok között prioritást élvezett a viharos körülmények között véget ért Ják - Gyöngyöshermán-Szentkirály megyei II-es labdarúgó-mérkőzés. Egy héttel korábban már tárgyalták az ügyet, ám a játékvezetői jelentés alapján akkor nem sikerült döntést hoznia a grémiumnak.

Nos, ezúttal jáki részről Máté Zoltán technikai vezető, míg szentkirályi oldalról Rudolics Norbert edző kapott idézést, és hivatalos volt a mérkőzés játékvezetője, Szakos Gergő is. Rajtuk kívül elment a tárgyalásra Takács Piroska, a Gyöngyöshermán-Szentkirály elnöke is.

Az érintettek meghallgatása után döntött a fegyelmi bizottság: rendezési hiányosságok miatt a jáki pályát egy mérkőzésre betiltották, Németh Zsolték soron következő hazai meccsüket Jáktól 20 kilométeres körzeten kívül kénytelenek rendezni és saját költségükön szövetségi ellenőrt fogadnak.

A szentkirályiak sem úszták meg: soron következő három mérkőzésükre kötelesek szövetségi ellenőrt fogadni.

Idő hiányában az FB csak jövő kedden foglalkozik a csatáriak által megóvott Gyöngyöshermán-Szentkirály - Felsőcsatár (2:1) mérkőzéssel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!