Sport

2011.05.06. 08:15

ELŐZETES - Megyei I. osztály: Újperinten mászna ki a gödörből a Vép

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában Újperinten, vasárnap fél ötös kezdéssel az ötödik helyen álló Király SZE a hatodik Vépet fogadja.

Pum András

KIRÁLY SZE - VÉP (VASÁRNAP, 16.30)

-  Legutóbb nem érdemeltünk vereséget Kömenden, jól futballoztunk, többször is vezetést szerezhettünk volna, ám sajnos kimaradtak a helyzetek  - fogalmazott a Király SZE mestere, Horváth Levente. - Sőt, egy érdekes bírói döntés is nagyban befolyásolta a meccs végeredményét. Ettől függetlenül gratuláltunk a körmendieknek, de már készülünk a következő feladatra. A Vép tavasszal rapszódikusan szerepel, két vereség után biztosan felszívják magukat ellenük, de ahhoz, hogy az élmezőnyben maradjunk, nem csak jól, de eredményesen kell futballoznunk. Immáron két meccs óta nem rúgtunk gólt, enélkül pedig nem adnak három pontot. Nem szokásom szezon közben újfajta játékrendszerrel kísérletezni, de most muszáj volt egy új formációt kitalálni, amelytől hatékonyabbá válhat a támadójátékunk. Petrovics öt sárga lapja miatt nem játszhat, Kiss Gábor egyéb elfoglaltsága okán nem szerepel, Fazekas pedig a héten még nem edzett. Összeállítás: Nagy G. - Kovács, Hajmási, Ács, Németh B. - Sásdi, Topor, Hujber B., Tóth M. - Simon, Hujber G.

- Az utolsó két meccsünkön pont nélkül maradtunk, ezzel együtt remélem, hogy csak kisebb gödörbe zuhantunk, amelyből már vasárnap szeretnénk kimászni - jelezte Hegedűs Attila, a Vép mestere. - Miután minden meccsen nyerni akarunk, ezúttal is a három pont megszerzése a célunk - de most különösen fontos lenne a győzelem, hiszen mint említettem: a Rábapaty és a Jánosháza ellen nem a tervek szerint alakultak az eredmények. A Rábapaty ellen nem volt esélyünk, viszont a jánosháziak ellen játékban mi domináltunk, más kérdés, hogy fegyelmezetlenek voltunk, így végül pont nélkül maradtunk. Tudjuk, hogy a Király a télen megfiatalította játékosállományát és most is ütőképes csapatuk van. Az első öt között szeretnénk zárni a bajnokságot és bár kemény meccseink vannak hátra, nincs mese, valamennyi találkozót meg kell nyernünk. Balikóra keresztszalag-szakadása miatt jóideig nem számíthatunk - hiányzik is a játéka - és Beke, valamint Illés Ádám is sérült - remélem utóbbi vasárnapig felépül.

A 25. forduló programja, május 7., 16.30: Szentgotthárd-Körmend. Május 8., 16.30: Jánosháza-Kemenesmagasi, Rábapaty-Egyházasrádóc, Torony-Rábatótfalu, Király SZE-Vép, Pecöl-Vasvár, Rum-Kemenesalja, Magyarszecsőd-Újperint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!