Sport

2011.06.03. 09:47

ELŐZETES - Megyei I. osztály: Kemenesalja-Kemenesmagasi szomszédvári rangadó

Vasárnap délután 17 órakor a szomszédvári rangadón a hatodik Kemenesalja a nyolcadik helyen álló Kemenesmagasit fogadja.

Pum András

KEMENESALJA - KEMENESMAGASI (VASÁRNAP, 17.00)

 - Semmi kétség, számunkra a vasárnapi lesz a szezon mérkőzése - mondta Kelemen Kornél, a Kemenesalja edzője. -  A két csapat játékosai jó viszonyban vannak egymással, de ezt a meccs idejére persze félreteszik, a pályán nincs barátság. Múlt héten sajnos kihagytuk a helyzeteinket, így pont nélkül maradtunk Vépen - ennek ellenére remélem, hogy a hátralévő fordulókban beérhetjük az előttünk álló vépeieket. Ehhez persze nyernünk kell, így természetesen a három pontért lépünk pályára vasárnap délután. A Kemenesmagasi az egyik legjobban teljesítő csapat a tavasszal, remekül összeállt riválisunk. Ősszel simán, 3:0-ra nyertünk ellenük, ezzel az eredménnyel persze most is kiegyeznénk, de hangsúlyozom: ez a Kemenesmagasi már nem az a Kemenesmagasi. Vasárnap búcsú lesz Vönöckön és miután a Kemenesmagasi az ellenfél, hiszem, hogy rekordszámú közönség gyűlik össze. Princzes eltiltott, Ambrus játéka munkahelyi elfoglaltsága miatt kérdéses, Nagy Szabolcs és Gábor Szabolcs pedig sérült. Ennek ellenére kellemes gondjaim vannak, legutóbb két ifjúsági játékosom - Belegrai Richárd és Sebestyén Szabolcs - is kiválóan futballozott Vépen, könnyen lehet, hogy ismét a kezdőbe állítom őket. Erre azonban még alszom, úgyhogy a kezdőcsapatot csak később jelölöm ki.

- Jól ismeri egymást a két csapat, nincs titok, nem hiszem, hogy nagyon meg tudnánk lepni a másikat - jelezte Szép Tamás, a Kemenesmagasi trénere. - Sajnos nem vagyok könnyű helyzetben, mert három meghatározó játékosom - Rosta, Bodor és Boda - sérült, míg Forsthoffert legutóbb kiállították a Rum ellen, így rá sem számíthatok. A tisztes helytállás a célunk, de ebbe beletartozik a győzelem is. A fiúk múlt héten a rumiak ellen bebizonyították, hogy tudnak egymásért küzdeni, tíz emberrel, 0:1-ről fordítottuk meg a mérkőzést. Tavasszal mindössze két vereséget szenvedtünk, úgyhogy optimista vagyok. A jó szereplés hatására egyre többen járnak ki meccseinkre, szurkolóink bíznak bennünk, tudom, hogy sokan elkísérnek minket Vönöckre is.

A 29. forduló műsora, június 4., 17.00: Körmend-Vép, Szentgotthárd-Vasvár. Június 5., 17.00: Rum-Egyházasrádóc, Jánosháza-Rábatótfalu, Torony-Pecöl, Kemenesalja-Kemenesmagasi, Király SZE-Újperint, Rábapaty-Magyarszecsőd.

 

A bajnokság állása

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!