Sport

2011.06.29. 12:45

Haladás Crushers-Újpest Bulldogs amerikaifutball-meccs a Rohonci úton

Vasárnap délután három órakor a Haladás Crushers együttese dívizió II-es a döntőbe jutásért fogadja az Újpest Bulldogs alakulatát.

Vas Népe

A két csapat nem ismeretlen egymás számára, hiszen korábban már kétszer is találkoztak egymással. Első ízben a II. Cellect Aréna kupán, ahol a Bulldogs vezetett a mézkőzés vége elött, de az utolsó másodpercekben egy hosszú passzal nyert a szombathely alakulat.


Később a 2008-as bajnokságban futottak össze, ahol kevés pontal, de mégis győzőtt a Bulldogs. Most a mérkőzésnek még nagyobb a tétje a "bosszún" kívül, hiszen aki itt nyer, az a 2011-es DIV II. döntőjében találja magát.

A meccsre vasárnap (júlis 3-án) Szombathelyen, a Rohonci úti stadionban kerül sor, a tavalyi Haladás,-Körmend és Falco-bérlettel érkezők ingyen tekinthetik meg az összecsapást és szintén díjtalan a belépés a Haladás VSE-sportolóinak valamint a 14 évesnél fiatalabbaknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!