Sport

2011.06.21. 07:38

Megyei II. osztály, Körmendi-csoport: gólzáporos meccsen lett ezüstérmes a Vasalja

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Körmendi-csoportjának zárófordulójában az ezüstéremről döntő rangadón a Vasalja legyőzte a vendég Rábagyarmatot.

Tóth Gábor

Apátistvánfalva-Őrimagyarósd 1-2 (0-1). - Apátistvánfalva, 40 néző, vezette: Sály.
A hazaiak nagy mezőnyfölényben voltak, sok helyzetet kialakítottak, ám a focit gólra játszák, ebből pedig a vendégek szereztek többet.  Gólszerzők: Horváth P. (11-esből), ill. Marton (11-esből), Némethi P.  Jó: Biczó (Őrimagyarósd).  Ifi: 1-3.

 

Csörötnek-Tutitextil-Fortress Körmend VSE 6-1 (3-1). - Csörötnek, 60 néző, vezette: Csuk.
A tavaszi szezon legjobb játékával előrukkoló hazai csapat  amelyben mindenki jól teljesített  ilyen arányban is megérdemelten győzte le sportszerű ellenfelét.  G.: Racker 2, Soós, Kakas, Horváth M., Szabó, ill. Geller.  Jó: Bohus (Körmend).  Ifi: 9-2.

 

Szarvaskend-Halogy 6-0 (2-0). - Szarvaskend, 80 néző, vezette: Kocsis.
A hazaiak végig mezőnyfölényben játszva, megérdemelten nyertek. Az eredmény hízelgő a hazaiakra nézve.  G.: Vörös 2, Illés 2, Polgár, Kajblinger.  Jók: Illés, Vörös, Takács, Bánhidai (Szarvaskend).  Ifi: 5-2.

 

Vasalja-Rábagyarmat 4-3 (1-1). - Vasalja, 150 néző, vezette: Kiss Sz.
A futball iránti alázat és a vasaljai szív legyőzte a nagy mellénnyel pályára lépő, sportszerűtlenül viselkedő vendégeket. A tavaszi sikersorozat után megérdemelt helyre került az ezüstérem.  G.: Sipos 2, Tomasics P. 2, ill. Vass, Siklér P., Esztergályos R.  Jók: Pál, Bogár, Sály, Sipos, Farsang (Vasalja).  Ifi: 3-5.

 

Nádasd-Bajánsenye 10-1 (5-0). - Nádasd, 160 néző, vezette: Zsirai.
A két bajnokcsapat  az ifjúsági gárda is megnyerte a pontvadászatot  21 góllal búcsúzott a szezontól. A Nádasdban mindenki jó teljesítményt nyújtott.  G.: Jóna 5, Zsoldos András, Doktor I., Szabó, Csillag, Csenterics, ill. Babos.  Ifi: 11-0.

 

Csákánydoroszló-Őriszentpéter 3-0 (1-0). - Csákánydoroszló, 100 néző, vezette: Szabó III. Z.
A hazai gárda a csatasorból kiesett csapatkapitánya tiszteletére kitett magáért az utolsó fordulóban. A csákányi csapatban mindenki jól futballozot.  G.: Horváth S., Gerencsér, Danyi.  Kiállítva: Torontáli (Őriszentpéter).  Ifi: 3-2.

 

Viszák-Alsóberki 3-0, játék nélkül.  Ifi: 3-0, játék nélkül.

A 30. fordulóban félbeszakadt meccs: Rábagyarmat-Csákánydoroszló 3-0.

Góllövőlista: 1. Jóna Szabolcs (Nádasd) 29, 2. Racker Róbert (Csörötnek) 28, 3. Doktor István (Nádasd) 25.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!