Sport

2011.06.15. 14:15

Megyei II. osztály, Körmendi-csoport: Halogyon nyert a Vasalja

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Körmendi-csoportjában a már bajnok Nádasd kiütötte a Szarvaskendet, a második Vasalja pedig a Halogyot gázolta el.

Vastag Nándor

BajánsenyeTutitextil-Fortress Körmend VSE 5-1 (4-0).  Bajánsenye, 100 néző, vezette: Magyar.
A bajánsenyei csapat  amelyben mindenki jól focizott  a szezon legjobb, legeredményesebb játékával rukkolt elő, így szépen búcsúzott a hazai pályától, a közönségétől.  Gólszerzők: Péntek, Fábián, Avas, Babos 2, ill. Kósik.  Ifi: 3-6.

 

Rábagyarmat-Csákánydoroszló 1-0, a szünetben félbeszakadt.  Rábagyarmat, 100 néző, vezette: Hegedüs.
Félidőben vonultak az öltözőbe a csapatok, amikor a vendégek játékosa, Bedőcs Zoltán összeesett, eszméletét vesztette. A jelenlévőktől azonnal elsősegélyt kapott, aztán a kiérkező mentők sokáig küzdöttek az életéért, többször használtak defibrillátort, végül kórházba szállították jelenleg is kórházban van, műtétre vár. A csapatokat megviselte az eset, már nem jöttek ki a második félidőre.  G.: Siklér.  Ifi: 0-6.

 

Nagyrákos-Őrimagyarósd 5-3 (2-3).  Nagyrákos, 70 néző, v.: Szabó III. Z.
A gyorsan bekapott vendéggólok után rendezte sorait a hazai gárda, és 1-3-ról fordítva közönségszórakoztató játékkal, megérdemelten nyert.  G.: Tihanyi, Nagy K. 4, ill. Véges, Pintér, Bogdán.   Ifi: 2-1.

 

Nádasd-Szarvaskend 7-3 (2-0).  Nádasd, 80 néző, vezette: Molnár.
A remeklő nádasdi csapat ilyen arányban is megérdemelten nyert. A nagyobb különbségű  hazai győzelmet a vendégek kapusa akadályozta meg.  G.: Azanger, Kovács Zs., Zsoldos A., Jóna 2, Szabó D. 2, ill. Vilics, Vörös 2.  Jók: Szabó, Zsoldos A., Jóna, Csillag, ill. Farkas.  Ifi: 17-0

 

Őriszentpéter-Viszák 3-0 (0-0).  Őriszentpéter, 120 néző, vezette: Horváth Z.
A minden csapatrészében jobb hazai együttes megérdemelten nyerte meg az őrségi rangadót G.: Varga A., Horváth R., Baján.  Jók: Varga A., Varga N., Horváth R., Baján, Csonka (Őriszentpéter).  Ifi: 3-0.

 

Halogy-Vasalja 0-4 (0-2).  Halogy, 80 néző, vezette: Takács.
Sportszerű mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott a vendégcsapat.  G.: Tomasics, Sály, Horváth Z. 2.   Ifi: 2-5. 

 

Alsóberki-Apátisvánfalva 0-3, játék nélkül.  Ifi: 0-3, játék nélkül.

 

A 16. forduló műsora, június 18., szombat, 17.00: Apátistvánfalva-Őrimagyarósd. Június 19., vasárnap, 17.00: Viszák-Alsóberki (játék nélkül), Nádasd-Bajánsenye, Szarvaskend-Halogy, Csákánydoroszló-Őriszentpéter, Vasalja-Rábagyarmat, Csörötnek-Körmend VSE. Szabadnapos: Nagyrákos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!