Sport

2011.06.25. 02:28

Taroltak az Aranykorúak

A szombathelyi Aranykorúak sportegyesülete nyolc arany-, három ezüst- és három bronzérmet szerzett az V. Országos Nyugdíjas Sportnapokon Ózdon, ezzel a legeredményesebb együttes lett.

Horváth Erika

A nyugdíjasok legnagyobb országos versenyén az Aranykorúak SE-t 12-en képviselték, és igazán kiváló eredményeket értek el. Atlétikában 100 és 300 méteres síkfutásban Homonnay Ferenc első, súlylökésben második lett. A női súlylökésben Kruchió Rózsa aranyérmet szerzett. Lövészetben kispuskával Szalay Tibor első helyen végzett. A sakkozók tízfős versenyéből Dömötör István bronzérmesként került ki. Természtjárásban a kijelölt távot Dobosné Tarlacz Zsuzsanna teljesítette a leggyorsabban - aranyérmes lett. A legnépesebb mezőny a tekeversenyen volt, közel ötvenen két-két korcsoportban versengtek - hét vasi versenyző is felállhatott a dobogóra. A vasi érmesek. Nők, 60-69 év: 1. Tóth Zoltánné, 2. Dömötör Istvánné. 70 év: 1. Takács Ernőné, 2. Viszket Józsefné. Férfiak, 60-69: 3. Dömötör István. 70: 1. Szalay Tibor, 3. Viszket József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!