Sport

2011.07.21. 02:29

Rácz jól bokszolt, mégis kikapott

A BoxingOne elnevezésű közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokságban lépett ringbe a Haladás veresenyzője, Rácz Sándor.

Vastag Nándor

A győri Patient Gladiátor szabadtéren felállított ringben fogadta a szlovák Komárno csapatát. A több magyar válogatottal megerősített vendégek azonban nem érezhették magukat idegenben, olykor a pontozók támogatását is élvezve magabiztos, 14-2-es sikert arattak. A 60 kilós súlycsoportban a Haladás BC versenyzője, a hazaiaknál szereplő Rácz Sándor nagy riválisa, a hajdúsámsoni Varga Miklós ellen húzott kesztyűt.

A két bokszoló remek és szoros mérkőzést vívott, melyen hiába ütött többet a szombathelyi bunyós, mégis Varga - akinek a mérkőzés végére eleredt az orra vére - pontozásos győzelmét hirdették ki. A csb-n eddig háromszor nyert és hibátlan mérleggel vezet a Komárno, a tavalyi bajnokságban elődöntőig jutó Gladiátor viszont harmadik meccse után is nyeretlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!