Sport

2011.10.12. 17:50

Tisztes helytállás a Ligakupában: Lombard-Pápa - Haladás Sopron Bank 1:0

A labdarúgó Ligakupa 4. fordulójában a Pápa vendégeként lépett pályára és egygólos vereséget szenvedett a szinte csak fiatalokkal kiálló Haladás Sopron Bank csapata.

Vastag Nándor

Lombard-Pápa FC-Haladás Sopron Bank 1-0 (0-0). - Pápa, 300 néző, labdarúgó Ligakupa-mérkőzés, vezette: Becséri.

Pápa:
Szűcs - Nagy S., Rodenbücher, Tóth G., Présinger - QUINTERO, Farkas A. (Germán, 73.), MARICS (Németh M. 86.), Szabó Z. (Varga G., 46.) - Lovrencsics, Ferenczi. Edző: Véber György.

Haladás: Mursits - Szvoboda, NAGY B., DEVECSERI, Farkas M. (Horváth D., 46.) - HANZL, SZELES, SIPOS (Gugcsó, 85.) - Kalász, Simon A. (Radó, 67.), Gyurján. Megbízott edző: Tóth László.
 
Gólszerző: Tóth G. a 81. percben.
 
Sárga lap: Lovrencsics a 74., Rodenbücher a 75., Marics a 84., ill. Farkas M. a 20., Szvoboda a 60., Hanzl a 66., Sipos a 85. percben.
 
Kiállítva: Rodenbücher a 87. percben.
A Ligakupában egy héten belül másodszor találkozott a két csapat, Szombathelyen a zöld-fehérek 2-0-ra nyertek. A Pápa ezúttal is a legjobbjaival lépett pályára, míg a Haladás keretét szinte csak fiatalok alkották, de ennek ellenére a meccs nagy részében kiegyenlített játék folyt a pályán.

Sőt, a zöld-feherék előtt több helyzet is adódott, Szűcsnek nem egyszer kellett nagyot védenie. A 81. percben aztán egy jobb oldali szöglet után Tóth Gábor a rövid sarokról fejelt a kapuba, és ez a gól eldöntötte a mérkőzés sorsát. A végén Rodenbüchert második sárga lappal kiállították, majd emberelőnyben is adódtak a szombathelyiek előtt lehetőségek, de nem sikerült egyenlíteniük.
A Haladás jól helyt állt a rutinos labdarúgókat felvonultató Pápa ellen, a döntetlen reálisabb eredmény lett volna. A vasiak először kaptak ki a sorozatban.
A csoport állása négy meccs után: 1. Pápa 7 pont (9-2), 2. Haladás 7 (6-4), 3. Győr 6, 4. ZTE 1.
További hírek, információk a zöld-fehérekről a www.haladas.hu oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!