Sport

2012.03.02. 03:26

Sakkoztak a vasi kistelepülések

A férfiaknál Táplánszentkereszt, a nőknél Vasszécseny nyerte a kistelepülések versenysorozatának megyei sakkdöntőjét.

Tóth Gábor

A megyei sportigazgatóság és sakkszövetség szervezésében, Lukácsháza önkormányzatának támogatásával rendezték meg a hagyományos körmérkőzéses erőpróbát. A döntőben a területi selejtezőkből bejutott csapatok vehettek részt. A férfiaknál meggyőző fölénnyel diadalmaskodott Táplánszentkereszt (Tamás Milán, Tamás József, Vadász Ádám, Pincker Olivér, Varga Viktória), másodikként a házigazda Lukácsháza, harmadikként Vasalja zárt. A nőknél idén is a sokszoros bajnok Vasszécseny (Kof-Kiss Nikoletta, Szandiné Pungor Kornélia, Kovácsné Pungor Zsuzsanna) bizonyult a legjobbnak, megelőzve Táplánszentkeresztet és Lukácsházát.

Tábladíjasok, férfiak: Tamás Milán (Táplánszentkereszt), Bencsik Zoltán (Lukácsháza), Vadász Ádám (Táplánszentkereszt), Gyar-mati József (Lukácsháza).

Nők: Varga Viktória (Táplánszentkereszt), Szandiné Pungor Katalin (Vasszécseny), dr. Skribanek Anna (Táplánszentkereszt).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!