Sport

2012.04.12. 14:11

Bundabotrány: Dvéri Zsolt és Seregélyes becsülete

Úgy tűnik, hogy a bundabotrány miatt "kabátlopási ügybe" keveredett Dvéri Zsolt, a Vidi egykori válogatott futballistája, a klub egyik ikonja és a település, ahol él, Seregélyes - olvasható a Fejér Megyei Hírlap online oldalán.

Matók János

Az országos sportújság régóta cikkezik a bundabotrányról, a vesztegetési ügyekről, amelyek megmételyezik a magyar labdarúgást. A lap szerdai számában aztán megszólalt az egyik Szerbiában élő főszereplő, a magyar anyanyelvű D. Károly, aki a horvát-szerb irányítással működő bűnszervezet magyarországi ügyintézője volt, s mint ilyen, gyakran utazott hazánkba, hogy labdarúgókkal, játékvezetőkkel és másokkal letutizza a manipulált mérkőzéseket. A Karesznak szólított férfi a többi között azt is elmondta, hogy például a Rácalmáson élő Salamon Miklós, a Dunaferr akkori játékosa határozottan nemet mondott a megkeresésre, amíg másik négy csapattársa belement a piszkos üzletbe. És itt kerül képbe a Seregélyesen élő Dvéri Zsolt, a Vidi egykori válogatottja, hiszen Karesz elmondta, hogy a többi között Seregélyesen is megfordult.

További részletek a Fejér Megyei Hírlap online oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!