Sport

2012.04.03. 02:26

Három kőszegi készült az ökölvívó válogatottakkal

A Fitt-Boksz ÖSE versenyzői mindegyik éremből nyertek egyet a nemzetközi Szalacska Kupán. Három bokszoló válogatottal készült.

Vastag Nándor

A 19 egyesület 90 versenyzőjét felvonultató nagyberki Szalacska Kupán három kőszegi ökölvívó szerepelt. Az ifjúsági 64 kg-ban Kaszás Tibor először döntő fölénnyel győzött kaposvári riválisa ellen, majd egyhangú pontozással vert egy másik kaposvári fiút, így aranyérmet nyert. A felnőtt 75 kg-osok között Döbrösi Ádám ugyancsak két kaposvárival bokszolt. Első meccsén sokkal többet támadott ellenfelénél, de csak 3-2-re győzött, a döntőben ismét jobb volt vetélytárásnál, mégis 4-1-re kikapott. Ádám az ezüst mellé kárpótlásul egy különdíjat kapott, a legharciasabb versenyzőnek választották. A serdülő 60 kilóban Horváth Roland pontozással kapott ki balatonlellei riválisától, s ezzel harmadik lett.

A Fitt-Boksz három sportolója válogatottakkal is bunyózott. Döbrösi Ádám a felnőttek tatai edzőtáborába kapott meghívót, az ifjúságiakkal - idén már másodszor - Hámori Ádám készült. Wurst Nikolett egy válogatón vett részt, ahol két ellenfelénél is jobban teljesített, így egyedüli ifiként csatlakozhatott a felnőtt női válogatott világbajnoki felkészüléséhez.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!