Sport

2012.05.15. 16:34

A negyedik diadalért: a Viktória címet védene a Magyar Kupában

Balatonfüred - A női labdarúgó Magyar Kupa szerdán 16 órakor kezdődő döntőjében a címvédő Viktória-Trend Optika FC csapata az Astra FC legyőzésével negyedszer hódítaná el a trófeát.

Vas Népe

A 2008-ban újraindított női MK első és második kiírását is megnyerte a Viktória, majd tavaly az MTK-t legyőzve hódította el harmadszor a kupát. Idén is elsőszámú várományosa a trófeának, hiszen a döntőbe először bejutó csepeli Astrát már három bajnokin is megverte ebben a szezonban. A balatonfüredi fináléban a szombathelyiek ráadásul rossz főpróba után javítanának, ugyanis a legutolsó bajnokijukon, hazai pályán szenvedtek 6-3-as vereséget az MTK-tól.

– Remélem, a lányok túltették magukat a legutóbbi fiaskón – mondta a vasi csapat edzôje, Iszak Gábor. – A hétfői edzésen már nagyon elszántnak láttam mindenkit. A tréningről egyedül Papp Eszter hiányzott, aki egyetemi vizsgái miatt a döntőben sem játszhat. Az Astra ellen eddig háromból háromszor nyertünk, amiből lehet erőt meríteni, de helyükön kell kezelni a győzelmeket. Fontos lesz a kulcsjátékosok, így Sebestyén, Szabó, Fogl, Szabó és Dombai- Nagy kikapcsolása, igyekszünk majd kevés helyet hagyni nekik. Agresszív védekezést várok, és szeretnénk labdaszerzésekből gyors támadásokat vezetni. Már a rendes játékidőben el akarjuk dönteni a kupa sorsát, amihez jó helyzetkihasználásra lesz szükség. Múlt héten Krenács és Tóth Enikő is húzódással küzdött, de most már mindketten játszhatnak. Más sérültünk nincs, ám a kezdôcsapatot csak a meccs előtt jelölöm ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!