Sport

2012.05.10. 07:00

A vasvári rendőrök fociztak a legjobban a megyében

A vasvári rendőrök nyerték a nyolc csapat résztvételével rendezett Szent György Napi labdarúgó Vándorkupát.

Vas Népe

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kispályás labdarúgás sportágban 2001-ben alapította a Szent György Napi Vándorkupát. A viadal minden évben más pályán kerül megrendezésre.

Idén, május 4-én a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata és a Celldömölki Rendőrkapitányság közös szervezésében, Celldömölk Város Önkormányzatának támogatásával a Celldömölki VSE labdarúgó-pályáján rendezték a tornát,  melyen nyolc csapat mérte össze tudását.

A bajnokság első helyezettje, a Vasvári Rendőrkapitányság csapata egy évre nyerte el a bajnoki címet és az ezzel járó Szent György-napi Vándor Kupát. Serleget és oklevelet vihettek haza a második helyezést elért Celldömölki Önkormányzat csapatának tagjai, valamint a harmadik helyen végzett Celldömölki Rendőrkapitányság "Policell" együttesének focistái is.

Különdíjban részesült gólkirályként a Körmendi Rendőrkapitányság csapatának gólvágója, Kurucz Ádám; a legjobb kapus címét elnyert Pócza Balázs és a legjobb hazai játékosnak választott Tóth Károly. Utóbbiak a Celldömölki Rendőrkapitányság "Policell" csapatát erősítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!