Sport

2012.05.18. 14:42

Körmend vs Albacomp Fehérvár: a bronzérem lesz a tét

Körmend - Vasárnap, 18 órakor a második bronzmérkőzést rendezik a férfi kosárlabda-bajnokságban Körmenden. A vasi alakulat otthonában az Albacomp Fehérvár igyekszik lezárni a sorozatot.

Silye Sándor

Mint ismert, a két győzelemig tartó párharc első csatáját az Albacomp Fehérvár 75-64-re nyerte a Fortress Lami-Véd Körmend ellen. Valójában nem túl jó mérkőzésen, bár néhány játékos kiemelkedő teljesítményét érdemes megemlíteni. A hazaiaknál Simon Balázs (szokásosan) vezér, csapata leghasznosabbja volt 20 IBM-mel. El-Amin bizonyult a mezőny legeredményesebbjének (20 pont), de Chism dupla, dupláját (10 pont, 13 lepattanó) is meg kell említeni. A másik oldalon a centerpáros dupla, duplája (Bell: 17 pont, 12 lepattanó, Townes 14 pont, 12 lepattanó) érdemel figyelmet.

- A csapatunk motiváltságára nem lehet panasz, a srácok mindig győzni akarnak. A mérkőzés első felében nem volt megfelelő a játék ritmusa, de a negyedik szakaszban ezzel sem volt gond. Ha a hozzáállásunk jobb játékkal egészül ki, akkor győzhetünk jelentette ki Braniszlav Dzunics szakvezető.

- Ha úgy játszunk mint a második félidőben, lezárhatjuk a sorozatot. Nagyon szeretnénk ezt tenni... mondta Simon Balázs csapatkapitány.

Nagy kérdés: a Körmend maródi kosárlabdázói (English, Ruják) közül ki tud majd pályára lépni vasárnap?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!