Sport

2012.05.16. 18:41

Második lett Úrkúton a Haladás Sopron Bank

Az Ajkától 1:0-ra kikapott, míg az Úrkútot 8:0-ra verte a fiatalokból álló Haladás Sopron Bank, amely második lett a minitornán - írja a haladas.hu.

Vas Népe

Második helyen végzett a három csapatos úrkúti emléktornán a Haladás Sopron Bank együttese, melyet a tavaly novemberben elhunyt helyi klubelnök, Tenk Csaba emlékére rendeztek. A találkozók 1x45 percesek voltak - olvasható a haladas.hu oldalon.

Haladás Sopron Bank - Ajka (NB II.) 0:1.

Haladás: Gőcze - Szeles, Jagodics, Devecseri, Farkas - Búrány (Angyal, 38. perc), Nagy B. - Kalász - Skriba, Radó, Gyurján.

A Haladás végig nagy nyomás alatt tartotta az Ajkát, jobban futballozott ellenfelénél, ám a játékvezető Radó, majd Gyurján tizenhatoson belüli buktatása után sem ítélt büntetőt. A mieink nem érdemeltek vereséget, egy lövés után megpattanó labdából kapott peches góllal maradtak alul. A kisebb sérülést szenvedett Búrány Zoltánt a 38. percben le kellett cserélni.

 
Haladás Sopron Bank - Úrkút (megyei I.) 8:0

Haladás: Mursits - Angyal, Jagodocs, Devecseri, Dallos - Hanzl, Tóth D. - Kalász - Czafit, Radó, Tóth L.

Gólszerzők: Radó (3), Kalász (3), Dallos, Angyal,

Kellemes hangulatú mérkőzésen a nyugodtan játszó Haladás ilyen arányban is megérdemelten nyert.


Ajka - Úrkút 3:0


A torna végeredménye: 1. Ajka, 2. Haladás, 3. Úrkút

Az Ajka egy labdát, míg a Haladás két mezt bocsájtott árverése, mely a licitálás során gazdára is talált - a bevétel a néhai úrkúti elnök emléktábájának megépítésére fordítják a helyiek.

Haladás-híreket a www.haladas.hu oldalon is talál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!