Sport

2012.06.02. 12:00

Revánsra készülnek - A Viktória FC az Astrát látja vendégül

Szombathely - Az NB I-es női focibajnokság felsőházi rájátszásának utolsó előtti, 9. fordulójában, szombaton 16 órától a Viktória-Trend Optika FC csapata a Király Sportlétesítményben az Astra FC-t fogadja.

Vastag Nándor

A két csapat eddigi három bajnokiját az aranyéremre hajtó Viktória FC nyerte, azonban a biztosan harmadik helyen záró Astra FC a Magyar Kupát pont a szombathelyieket legyőzve szerezte meg. Nem vitás, az elmúlt két fordulóban a Nagypálit 12-0-ra, a Feminát 15-0-ra verô vasi csapat revánsra készül.

– Szeretnénk visszavágni ellenfelünknek, de nem szabad fejetlenül játszani – mondta a címvédő MTK-val holtversenyben élen álló, de egy meccsel kevesebbet játszó Viktória edzője, Iszak Gábor. – Kikapni semmiképpen sem lehet, ha döntetlent érünk el, vagy győzünk, akkor pontelőnyünk lesz az MTK-val szemben. Az Astra agresszívan védekezik, támadásban főleg kontrákra épít, és már felszabadultan, tét nélkül játszhat. Mi győzelemmel búcsúznánk a hazai pályától, de a sikerhez nem elég a szép foci, hanem küzdeni is kell. Kézsérülés miatt Papp Eszter szereplése még kérdéses.

A kezdőcsapat: Papp (Szvorda) – Szórádi, Tálosi, Tóth A., Tóth E. – Jakab, Krenács, Rácz – Nagy D., Megyeri, Sipos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!