Sport

2012.06.03. 09:21

Tornát nyertek az öregfiúk

Balatongyörök - Kispályás labdarúgótornát nyert a KLSERum Takarék öregfiúk csapata. Érdekesség, hogy a tornát nem öregfiúknak írták ki.

Tóth Gábor

Idén is megrendezték Balatongyörökön a Pünkösd-kupa kispályás labdarúgótornát. A szabadtéri, füves pályás erőpróbán nem volt korcsoportokra osztva a mezőny, a KLSE-Rum Takarék viszont öregfiúk csapatával nevezett – csupán a gárda kapusa képviselte a fiatalabb korosztályt. Mindez nem zavarta a vasi együttest, amely imponáló magabiztossággal, százszázalékos teljesítménnyel (legyőzve a Zalaegerszeg Old Boys, a Hévíz, a Balatongyörök és a Mangó-Balatongyörök csapatát is), 14:2-es gólkülönbséggel megnyerte a tornát. Ráadásul az aranyérem mellé több különdíjat is hazahozott a KLSE.

A legjobb mezőnyjátékos Héra Zsolt, a legjobb kapus Gyöngyösi Gergely, a gólkirály pedig Palotai Zoltán lett.

A győztes csapat tagjai: Héra Zsolt, Kovács András, Gyöngyösi Gergely, dr. Rajki Csaba, Palotai Zoltán, Jáger László, Magyar János, Bozzai Zoltán.

A tornát először három éve rendezték meg, és akkor is a KLSE nyert. Tavaly különböző okok miatt nem nevezett a csapat, amely idén győzelemmel tért vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!