Sport

2012.08.26. 19:22

Futsal: Pályán az Admirál

Szombathely - Rajtol az NB I-es futsalbajnokság 2021/2013-as idénye. Az első fordulóban, hétfőn 18.15-kor a Szegedet fogadja az Admirál-Haladás VSE.

Tóth Gábor

A Szeged tavaly hatodikként éppen a a hetedik Haladás előtt végzett.

– Masszív, jó kis csapatot fogadunk – kezdte az esélylatolgatást Horváth Levente, az Admirál-Haladás VSE trénere. – Amely ráadásul erősödött a nyáron, NB III-as, NB II-es nagypályás játékosokat, továbbá rutinos futsalosokat igazolt. Bő, erős keret, stabil anyagi háttér jellemzi riválisunkat. Tavaly a szegediek főként otthon gyűjtögették a pontjaikat. Remélem, hogy ezen a szokásukon Szombathelyen sem változtatnak – legalábbis mi ezen leszünk. Nyernünk kell, hiszen egy sikeres rajt sokat lendíthet a társaságon. A felkészülést becsülettel végigcsináltuk, készen állunk a rajtra. A fiúk motiváltak, ki vannak már éhezve a tétmeccsre. Abban biztos vagyok, hogy küzdelmes meccs vár ránk, de tudom, hogy képesek leszünk győzni, kiszolgálni a közönségünket. Koronczai eltörte a kezét, rá egy ideig nem számíthatok. Mindenki más egészséges.

A mérkőzés előtt a kezdőrúgást az olimpiai bajnok Pars Krisztián és edzője, Németh Zsolt végzi el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!