Sport

2012.09.10. 11:25

Futsal: az erős Aramis fogadja az Admirált

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság 3. fordulójában hétfőn, 18.30-as kezdéssel a jó erőt képviselő Aramis vendégeként lép pályára az Admirál-Haladás VSE.

Tóth Gábor

Az 1978-ban alapított Colorspectrum Aramis az ország egyik legrégebbi, legpatinásabb futsalcsapata. A budaörsi társaság rendre az élmezőnybe tartozik, és az idei szezonnak is merész tervekkel – valamint erős kerettel – vágott neki. Az első fordulóban 5-0-ra verte a MAFC-ot, majd Szegeden ikszelt (3- 3). Az Admirál az első játéknapon hazai pályán kapott ki a Szegedtől (1-2), majd a következő körben szabadnapos volt.

– Nem mi vagyunk az esélyesek, de mivel az első fordulóban kikaptunk, ezúttal jó lenne meglepetéssel, mondjuk pontszerzéssel előrukkolni – fogalmazott Horváth Levente, az Admirál- Haladás VSE trénere. – Harcos, rutinos, jó csapat az Aramis, ráadásul hazai pályán nagyon jó mérleggel rendelkezik. Csak akkor lehet esélyünk, ha bátran játszunk, és javítunk a helyzetkihasználásunkon. Koronczai Rolandra és Németh Péterre sérülés miatt sajnos nem számíthatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!